-- annonse --
Nyheter
MARBELLA: Deltakerne på NFTs Trenertru til Marbella februar får følge toppklubber oi kamp og trening på flotte anlegg. Foto: Escape Sport
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Her vil vi være tett på sesongforberedelsene til flere norske og utenlandske klubber, få impulser fra spennende, spanske utviklingsmiljøer, se toppmatcher og bli bedre kjent med en av Europas fremste turistdestinasjoner.
  Trenerreisen gjennomføres i et samarbeid med Västergötlands Fotbollförbund og målet er å ha en gruppe med ca. 30 norske og svenske fotballtrenere med.

Området vest for Marbella har på kort tid blitt Skandinavias fotball-Mekka. Langs kysten finnes det en rekke fotballanlegg med gressbaner som holder verdensklasse-nivå. Hver vinter reiser mer eller mindre alle norske lag fra Eliteserien og OBOS-ligaen på treningsleir hit.

Foreløpig program 2. – 6. februar 2019

Dag 1: Flyreise Oslo – Malaga. Ved ankomst henter vi ut våre leiebiler og kjører til hotellet for innsjekk. (ca. 1 time).

Dag 2 – 4: Frokost – lunsj - middag.
Besøk på trening og/eller match. Vi følger de nordiske toppklubbene som er på treningsleir i Marbella under vårt opphold i Spania. Allerede nå er det klart at Aalesund, Haugesund og Kongsvinger vil være til stede i denne perioden. Minst to aktiviteter hver dag inkludert teori, matchanalyser, intervjuer, møte med trenere og spillere og mye mer. Det vil også bli mulighet til å treffe spanske trenere, fortrinnsvis da fra en utviklingsklubb. Vi vet at toppklubber fra Øst-Europa også er på plass, men vi kan ikke gå ut med navn før etter nyttår grunnet sikkerhetsregler.

Dag 5; Frokost. Transport tilbake til flyplassen. Levering av leiebiler. Flyreise Malaga – Oslo.

Hva er inkludert i prisen?

  • Flyreisen Oslo - Malaga t/r inkl. skatter, avgifter og bagasje (1 kolli). Tilslutning fra andre byer er mulig mot tillegg.
  • Leiebil under oppholdet
  • Fire netter i leiligheter for 4 personer. Hver leilighet har to soverom, to toaletter, kjøkken, stue og balkong/terrasse.
  • Helpensjon fra frokost dag 2 til frokost dag 5
  • Program med matcher, treninger, foredrag, møte med trenere med mer.
  • Reiseledere fra Västergötlands FF, Norsk Fotballtrenerforening og Escape Sport

Pris: NOK 8 690,- pr. person

Tillegg

  • Enkeltrom: 600:-/natt/person
  • Kamp i Segunda Division søndag 3. februar (Malaga – Almeria)

Bindende påmelding kan gjøres på to måter:

  • E-post til Thomas Finstad, Escape Sport:
  • E-post til Teddy Moen, daglig leder i Norsk Fotballtrenerforening:

Ved eventuelle spørsmål, kontakt Escape Sport: 24 14 24 00

Om området

Costa del Sol er den 20 kilometer lange kysten som strekker seg fra Nerja i øst til Manilva i vest, sør i Spania. De største turistdestinasjonene ligger vest for Malaga, der kysten består hovedsakelig av lange strender. Her finner du alt du trenger for et fantastisk opphold - enten du er glad i golf, en god fest, strandliv, mat eller kultur. Det finnes over 50 golfbaner i området og kulturtilbudet er enormt.
  Langs kysten ligger det flere vakre, hvite fjellbyer, katedraler og mauriske slott. Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda og Malaga er alle spennende steder å besøke når man er i området.

Om innkvarteringen

Vi bor på trivelige Manilva Sun som ligger mellom Estepona og Sotogrande på en høyde over Costa del Sol med nydelig utsikt over Middelhavet, kun 1 km fra stranden. Flyplassen i Malaga ligger ca. 1 times kjøretur unna, og til Estepona er det ca. 1,5 mil.
  Manvila Sun tilbyr lyse og romslige rom med gratis WiFi og aircondition. Leilighetene har to soverom, stue, flatskjerm-TV med satelittkanaler, safe og terrasse. Alle leilighetene har dessuten en kjøkkenkrok med stekeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin.
  I restauranten på Manilva Sun serveres det nydelig middelhavsmat. Restauranten har utsikt over bassenget og den vakre hagen.
  Hotellet har et utendørs svømmebasseng som er åpent hele året, minigolfbane, møterom, butikk og en toppmoderne golfsimulator. Bassenget er oppvarmet om vinteren.

-- annonse --

Cron Job Starts