-- annonse --
Nyheter
INTRODUKSJONSTILBUD: I forbindelse med lanseringen av fotballtrenerbutikken.no tilbyr NFT også noen ekstra gode introduksjonstilbud.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Dette er noe vi har jobbet med i lang tid, og vi er glade for at vi nå endelig er klar for å lansere fotballtrenerbutikken.no, sier daglig leder Teddy Moen i NFT.

Moen forstår at mange kanskje vil føle at timingen sett i lys av de problemene som fotballbransjen og samfunnet for øvrig står overfor i øyeblikket, ikke er den beste.
  – NFT og Klubben AS har arbeidet med dette konseptet over lengre tid, og som forening ser vi dette som virksomhet som på sikt vil kunne bidra til et bedre økonomisk fundament for foreningens drift.
  Dessuten vil det være mange produkter som ikke alltid er så enkle å få tak i for trenere gjennom klubbens ordinære kanaler og i den lokale sportsbutikken.
  – Sammen med Klubben AS, kan vi tilby et fantastisk sortiment av varer og produkter for fotballtrenere, lag og foreninger på høyde med de beste, fortsetter Moen.

Mange ulike produkter

Fotballtrenerbutikken.no tilbyr produkter som fotballtrenere og klubber har bruk for i det daglige treningsarbeidet.
  Her finner du et rikt utvalg av fotballer og tilbehør til baller, fotballmål, utstyr til basistrening og styrketrening. førstehjelpsutstyr, kjegler, vester, taktikk-tavler – ja, helt opp til pannabaner og ballbinger, for å nevne noe. 

Lanseringstilbud

I forbindelse med lanseringen av fotballtrenerbutikken.no tilbyr vi tre ulike pakker som gode introduksjonstilbud: 

Innhold: Koordinasjonsstige, koordinasjonsringer, markeringsskiver Select, hekk mini 30 mm, hekk mini 50 mm.
Tilbudspris: Kr 1998,- 

FTbutikkPakke1

Innhold: Treningskjegler – 50 røde og 50 gule.
Tilbudspris: Kr 249,- (så lenge det er varer på lager)

FTbutikkPakke2

Innhold: Sportstape, ispose og strømpetape
Tilbudspris: Kr 1 199,-

FTbutikkPakke3

Samfunnsansvar

Ved å handle i fotballtrenerbutikken.no støtter du også NFTs arbeid med å utdanne fotballtrenere i Mathare-slummen utenfor Nairobi i Kenya.
  2% av all omsetning i nettbutikken går til dette formålet.
  – Selv i problematiske dager i vårt eget samfunn, kan vi ikke glemme vårt viktige samfunnprogram i Afrika. Ved å bruke nettbutikken vår, vil litt av beløpet gå direkte til gratis utdannelse av fotballtrenere i Mathare-slummen i Kenya, understreker Teddy Moen.

-- annonse --