-- annonse --
Nyheter
NY AVTALE: NFTs PR-mann Geson Gunnarsson er fornøyd med å ha fått Yoimo AS ved daglig leder Mike Emery inn i porteføljen av partnere til NFT. Foto: Privat
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Vi leverer videoopptaksutstyr og en tilhørende App som gir helt nye muligheter i utviklingen av utøvere og trenere. Dette gjør det mulig for idrettslag å foreta analyse av treninger, kamper og konkurranser på et eget lukket system. YOIMO (avledet av Youth in Motion) ønsker å være en aktiv pådriver for å bidra til økt kompetanse, bedre prestasjoner og spre idrettsglede, forteller daglig leder Mike Emery i Yoimo AS.

  Ved å bruke YOIMO kan idrettslaget filme treninger, konkurranser og kamper helt ubemannet. YOIMO sitt produkt filmer hele banen ovenfra i høyoppløselig bildekvalitet. Treneren og idrettslaget bestemmer og har kontroll på alle data. Gjennom den ubemannede videoopptaksløsningen, Appen og analyseverktøyet (spole frem og tilbake, tag, klippe, tegne, zoome), vil de på en enkel måte bli oppmerksom på hva som er bra og hva som kunne vært gjort annerledes i aktiviteten. Med YOIMO kan idrettslag også benytte seg av livestreaming, og dele dette med spillere, familie og eventuelle fans, og forevige minnerike øyeblikk.

  – Idrettslag kan også benytte seg av livestreaming, og dele dette med spillere, familie og eventuelle fans, og forevige minnerike øyeblikk, påpeker Emery.

  – Etter selv å ha vært fotball/håndball pappa i 20 år og med bakgrunn fra utvikling av TV-stasjoner i Norden, tenkte jeg at nå er det tid for et bra alternativ for breddeidrettens helter; lagets egne ubemannede og automatiske kamera med mulighet til lagring og direktesending og med analyseverktøy, tilføyer gründer Jan Palmers.

• Mer informasjon Yoimos hjemmeside yoimo.no

-- annonse --