-- annonse --
Nyheter
NY AVTALE: Både NFT, ved Ronny Geson Gunnarsson og Finn Ove Søfting i 3v3 Norge er fornøyd med at samarbeidsavtalen mellom de to er forlenget. Foto: Privat
Gjest
Fotballtreneren

– Til tross for et svært vanskelig 2020, ønsker vi fortsatt å være med og støtte den viktige jobben Trenerforeningen gjør for trenere på alle nivåer i norsk klubbfotball, sier daglig leder i 3v3 Norge, Finn Ove Søfting.
  – NFT har fulgt med på 3v3 Norges arbeid gjennom flere år for å gjøre treerfotballen til en attraktiv og god spillform, sier NFTs PR-mann Ronny Geson Gunnarsson.

NFT er godt fornøyd med forlengelsen av samarbeidsavtalen og den utviklingen 3v3-konseptet nå har i Norge, men også i Europa.
  – 3v3 har blitt et spennende nytt turneringskonsept og det er gøy å se at flere land henger seg på denne trenden sier Geson.

Vanskelig år

Finn Ove Søfting, mannen bak 3v3-konseptet har lagt bak seg et vanskelig fotballår. Etter en fantastisk start på sesongen i Telenor Arena ble de neste 29 planlagte turneringene i Santander 3v3-ligaen avlyst.
  – I samarbeid med Norges Fotballforbund og Santander Norge reiste vi på fire klubbesøk i sommer og arrangerte små, tilpassede turneringer for Store Bergan, Heddal IL, Korsvoll og Nittedal IL. Etter dette var turneringssesongen over på grunn av Covid-19.
  – Det var fantastisk å se fotballgleden til de heldige som fikk være med på disse turneringene, sier Finn Ove Søfting, samtidig som han takker klubbene og alle de involverte for gjennomføringen av de få turneringene det ble noe av.
  – Vi hadde jo et håp om en fin fotballhøst, men de heller ikke dem ble som planlagt, og vi i tillegg mistet muligheten til å delta på årets høydepunkt – Cupfinaleseminaret – var det bare å se frem mot 2021.

Veien videre

– Vi planlegger og håper selvsagt på at 2021 blir et normalår med Santander 3v3-ligaen over hele landet. Vi er veldig glade for oppdraget vi har fått av Santander Norge og Norges Fotballforbund med å tilby treerfotball som en turneringsform til klubber og spillere over hele landet, sier Finn Ove Søfting.

  • Klubber som ønsker å bli arrangører kan kontakte Søfting, det er fortsatt plass til flere arrangement. Kontaktinformasjon finnes på no.

– Og heldigvis er vi leverandør av fotballtennisnett. Så de som ennå ikke er lei av fotballtennis kan kjøpe av oss, men la oss håpe at nærkontakt blir normalen etterhvert i år, avslutter Finn Ove Søfting.

-- annonse --