-- annonse --
Nyheter
LANSERING: Ronny Geson Gunnarsson representerte NFT da boka Mine kamper. Biografien om Drillo, ble lansert i Oslo. Foto: Privat
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

DrilloCoverMINE KAMPER: Biografien om Drillo er skrevet av Alfred Fidjestøl.Ordinær utsalgspris på biografien er kr 449,-. I samarbeid med Gyldendal forlag tilbyr NFT en signert utgave av boka til våre medlemmer for kr 393,-.
  Vi vil før helgen sende et eget nyhetsbrev på e-post til alle våre medlemmer med en beskrivelse av hvordan medlemmene kan benytte seg av tilbudet.

– Drillo var med på å stifte Norsk Fotballtrenerforening i 1986, og alle kjenner til hvilken sentral betydning han har hatt for utviklingen av norsk fotball gjennom alle disse åra. Hans historie er unik, og ut fra omtalene å dømme har forfatter Alfred Fidjestøl i samarbeid med Drillo skapt en spennende biografi som absolutt er verdt å lese, sier daglig leder Teddy Moen i NFT.
 – Drillo har også hele veien vært en viktig støttespiller og bidragsyter til NFT, blant annet som styremedlem i foreningen. Derfor er vi glad for at vi har fått til denne muligheten med å tilby et signert eksemplar av boka til spesialpris for våre medlemmer, sier Moen.

Her er noen av omtalene av boka i media:

«Glitrende om Drillo. Alfred Fidjestøl setter standarden med en på alle måter imponerende biografi om Norges fotballtrener nummer en … Biografiens intellektuelle muskler og brede kunnskapsnivå yter rettferdighet til Drillos historie. Fidjestøl bringer oss ned under overflata av glansede magasiner og tabloidforsider. Med imponerende skarphet og detaljoversikt følger han historien inn i de fleste kriker og kroker.»
Endre Ruset, Dagbladet

«… skrevet i god «Drillo»-ånd: Rett frem og til saken.»

«Mine kamper» er trolig den mest utførlige biografien om Egil «Drillo» Olsen du noen ganger kommer til å lese. Velskrevet og vennligsinnet.»
Sindre Hovdenakk, VG

«… en solid biografi om et paradoksalt menneske med unik bakkekontakt»
Tom Egil Hverven, Klassekampen

-- annonse --