-- annonse --
Nyheter
HOVEDTRENER: Etter tre år som assistenttrener blir Hege Hvidsten ny hovedtrener for herrelaget til Tertnes i Bergen. Foto: Trond Gausemel/Sportskollektivet
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Hvidsten har de siste sesongene hatt jobben som assistenttrener. Nå stepper hun opp og blir hovedtrener for herrelaget.
  – Jeg er veldig motivert for trenerjobben i Tertnes i 2022 og ser frem til å starte sesongen. Tertnes har vært klubben min i flere år og jeg har trent mange lag og blant annet vært assistenttrener for A-laget de siste 3 årene. Jeg er glad for at Tertnes nå gir meg sjansen som hovedtrener og dermed kunne sette mitt preg på A-laget i 2022, sier Hvidsten sjøl til Sportskollektivet om sin nye jobb.

Hun sier videre:
  – Først og fremst ser jeg ser frem til en «normal» sesong med både vår -og høst og flere spennende lokaloppgjør. Vi skal også være med i kvalifisering til NM. Vi er kommet godt i gang med planlegging av sesongen. Det er mange dyktige fotballspillere i troppen vår og flesteparten fra dagens stall har signalisert at de er med videre og det er jeg veldig glad for. Jeg er opptatt av gode prestasjoner i gruppen, både som enkeltspillere men også som lag.

Hege Hvidsten er også en av bidragsyterne på NFF Hordalands trenerutviklingsprogram for kvinnelige trenere.

-- annonse --