-- annonse --
Nyheter
100 SIDER: Fotballtreneren nummer 4/2018 er på vei i posten til NFTs medlemmer, et 100 siders magasin med mye spennende fagstoff. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

I årets fjerde og siste utgave av Fotballtreneren finner du oppdatert informasjon om det nært forestående Cupfinaleseminaret, med program, påmeldings- og bestillingsinformasjon.

I tillegg er det i det 100 sider store magasinet gitt plass til mye annet spennende fotballfaglig stoff.
  Du kan for eksempel lese NFFs Øyvind Larsens oppskrift på hvordan vi kan ta barnefotballen enda noen steg videre på utviklingsveien. Vi har også besøkt årets UEFA A-lisens kurs, og ser blant annet nærmere på den delen i kurset som omhandler «Mitt lag i trening og kamp».
  Og ikke minst vier vi god plass til Norges idrettshøgskoles 50-årsjubileum. NIH som institusjon har vært en sterk rekrutteringsarena for NFT gjennom alle årene trenerforeningen har eksistert, og NIH har betydd mye for utdanningen av norske fotballtrenere.
  Vi vier også plass til flere internasjonale trenerprofil, og du kan glede deg til en ny fagartikkel fra nestor Sverre Dreier.

Dette og mye mer i Fotballtreneren nummer 4/2018, som du får om du er medlem i NFT. Er du ikke medlem, er det lett å bli det – enten du er topptrener eller jobber i barnefotballen.
Klikk her for mer informasjon om medlemskapet og hvordan du kan melde deg inn.

-- annonse --