-- annonse --
Nyheter
NYTT STØTTEAPPARAT: Landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen kan presentere nye folk i støtteapparatet rundt G18-landslaget. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Siden vi har kommet til U20-VM med 99-årgangen og skal jobbe videre med dem for tredje året på rad, har det ligget i kortene at noen fra det støtteapparatet måtte erstattes når vi nå skulle sette sammen G18-teamet. De som har sentrale roller også i sine toppklubber, har ofte ikke mulighet til å være så mye borte gjennom året i år som det kreves om man skal være med rundt begge disse meget spennende landslagene, sier «Paco» til fotball.no.

Det er klart at Jonas Kolstad fra Bodø/Glimt blir med rundt både U20- og G18-landslaget.
  – En stor takk til både Jonas og klubben hans for at de igjen har funnet en løsning på at Jonas kan være med på både U20 og G18. For meg som hovedtrener er det viktig at noen representerer kontinuiteten i trenerteamet ved siden av meg selv, og Jonas bidrar i tillegg med mye mer enn å utvikle meget gode norske keepere for våre landslag, både på og utenfor banen, sier landslagstreneren videre til fotball.no-

Leif Vidar Akselvoll blir også med rundt begge landslagene, som tiltaksleder. Han får støtte på G18 av Øyvind Evjen, som har hatt tilsvarende oppgaver i Start.
  I tillegg er det klart at trenerteamet kompletteres med Petter Øren fra Vålerenga som fysisk trener, mens Rolf Teigen og Hans-Erik Eriksen blir medtrenere på G18-landslaget.

-- annonse --