-- annonse --
Nyheter
PÅ PLASS: Daglig leder Teddy Moen er på plass på NFTs nye kontor i Kristiansand. Foto: Privat
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Et løft for foreningen, og noe som styrker vår tilstedeværelse som seriøs aktør i norsk fotball, mener Teddy Moen selv, som stortrives i sine nye omgivelser.

Helt siden NFT ble stiftet høsten høsten 1986 som en egen interesseorganisasjon for fotballtrenere i Norge har foreningen  basert seg på hjemmekontor-løsninger, med unntak av noen år på slutten av 80-tallet da Skeid-kontoret på Nordre Åsen var tilholdssted. Den gangen kombinerte Rune Titlestad rollen som Skeid-trener med å være administrativ leder i foreningen.

Hjemmekontor siden 1998

Teddy Moen har hatt hjemmekontor siden han overtok etter Joar Hoff som administrativ leder i et 50% engasjement høsten 1998, og senere som daglig leder i 100% stilling fra 2008.
  Med det nye 15 kvadratmeter store kontoret i Markensgate 27 – selve hovedgata i Kristiansand – innledes et nytt kapittel i NFTs historie og virksomhet.

Alle fasiliteter

I tillegg til kontoret, disponerer NFT nå også NFT ved behov et moderne møterom med alle tekniske fasiliteter og plass til opp til 12 personer. Bygget har også større undervisningslokaler som kan leies ved behov. 
  – Det er også kort vei til Thon Hotel, som er en av foreningens gode samarbeidspartnere, påpeker Teddy Moen og understreker:
  – Kontoret vil også gi medlemmer og andre fotballtrenere anledning til å møte daglig leder og NFT på en annen og bedre måte enn tidligere.

NFTkontor2NFT-PREG: Teddy Moen har fått satt et klart NFT-preg på sitt nye kontor.

NFTkontor3SENTRALT: NFTs nye kontor ligger i denne bygningen, sentralt i Kristiansands hovedgate Markensgate.

NFTkontor4 UTSIKT: Markensgate er Kristiansands hovedgate, og i korona-frie tider, preget av et yrende liv.

NFTkontor5EGEN INNGANG: NFT-kontoret har egen inngang fra Markensgate.

-- annonse --