-- annonse --
Nyheter
EL CLASICO: 28. oktober blir det mulig å se Real Madrid, med blant andre Sergio Ramos, Marcelo og Toni Kroos forsøke seg mot Lionel Messi og Barcelona på Camp Nou. Foto: NTB scanpix
Gjest
Fotballtreneren

– Takket være det faktum at vi har jobbet med fotballturer i mange år, har vi lært hvilke hoteller som er de beste, hvilke puber man bør besøke før kampen, hvordan man finner de billigste flyreisene og hvor man bør sitte på arenaen. Dette betyr at vi kan tilby billige og gode fotballturer, er lovnaden fra Eurotravel Sports.
  Eurotravel Sports har fotballturer og pakker til Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Champions League med mer.
  Ingen gruppe er for liten, ingen gruppe er for stor. NFTs samarbeidspartner står til disposisjon for supportere, fotballtrenere, foreninger og selskaper uansett hvor mange dere er som ønsker en unik fotballopplevelse.

Her er noen av høstens heteste muligheter:

ArsenalSPursArsenal – Tottenham (lørdag 1. desember)
Arsenal mot Tottenham er alltid en spesiell kamp. Det er et lokalderby med høy grad av rivalisering, tradisjon og følelser. Opplev på nært hold dette følelsesladede Londonoppgjøret fra tribunen.
Les mer

LiverpoolUtdLiverpool – Manchester United (lørdag 15. desember)
Ta del i stemningen, følelsene og rivaliseringen når to av Premier Leagues mest tradisjonsrike klubbar møtes til kamp på Anfield. Noe hetere enn derbyet i North West kan det knappest bli. Sikre deg din plass allerede i dag.
Les mer

BarcaRealBarcelona – Real Madrid (søndag 28. oktober)
Sesongens første El Clásico spilles den 28. oktober. Barcelona står som hjemmelag og tar imot erkerivalen Real Madrid på Camp Nou. Derbyet er som alle kjenner til, kanskje den største matchen man kan oppleve som fotballtilhenger.
Les mer

For nærmere informasjon, kontakt:

  • Eurotravel Sports – tlf.: +46 33 25 88 50
  • Rolf Aage Børresen: – tlf.: 489 92 445

eller besøk hjemmesiden til Eurotravel Sports

-- annonse --