-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Tidligee Stabæk-trener Toni Ordinas blir utviklingsleder i Lillestrøm SK. Foto: NTB scanpix
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

– Det siste året har vi jobbet mye med klubbens planer og strategier. Denne signeringen er en av de viktigste klubben har gjort på lenge, og det viser at vi har store ambisjoner for fremtiden. At vi nå har ansatt en av de aller beste i utviklingsavdelingen, skal bidra til at vi blir en av de beste i landet på nettopp utvikling av unge spillere. Forhåpentligvis vil dette være et sterkt og godt signal til unge spillere både i LSK og i regionen, og jeg er overbevist om at også våre naboklubber skal dra nytte av dette i fremtiden, sier daglig leder Robert Lauritsen på klubbens nettside.

LSK har hatt «overhaling»

Sportssjef i LSK Simon Mesfin er svært fornøyd med å ha hentet inn en trenerkapasitet som 44-åringen til å ha hovedansvaret for talentene i klubben.
  Mesfin uttaler følgende på klubbens nettside:
  – Vi har det siste året hatt en stor overhaling av vårt utviklingsarbeid. Det var helt nødvendig for å tilfredsstille kravene til akademiklassifisering. Vi har ønsket å finne det råeste innen utviklingsarbeid, og vi endte opp med Toni. Han er helt i toppsjiktet i Norge på dette området, mener LSKs sportssjef Simon Mesfin
  Ordinas erstatter Vegard Frey som har vært LSKs utviklingssjef. Han er i følge Mesfin aktuell for andre oppgaver i klubben.

Ser frem til utviklingsjobben

Ordinas kvittere på følgende måte:
  – Hvem kan si nei når Lillestrøm ringer? Lillestrøm er fotballkultur, og har en fantastisk historie. Men også fremtidsmulighetene her er veldig gode, sier Toni Ordinas.

• Se intervju med Toni ordinas på LSKs hjemmeside

-- annonse --