-- annonse --
Nyheter
NY KONTRAKT: Paco har forlenget sin kontrakt med NFF, en kontrakt som innebærer at han fortsetter som aldersbestemt landslagstrener og i tillegg blir fagutvikler i NFFs eliteavdeling. Foto: Ivar Thoresen
Gjest
Fotballtreneren

Det melder fotball.no. Paco tok Norges G19-landslag til EM i 2018 og U20-landslaget til VM i sommer. Nå skal han fortsette som landslagstrener i segmentet G18/19/20, i tillegg til en fagutviklerrolle i eliteavdelingen.

Styrker fagarbeidet

– Det er en klar ambisjon for oss i NFF Elite å videreutvikle oss som et ledende kompetansemiljø innen internasjonal fotball, og derfor er vi glade for at Paco har valgt å bli hos oss i de neste årene, sier elitedirektør Lise Klaveness til fotball.no.
  – Han har hatt en sentral rolle i utviklingen av vår analysemodell i landslagskjeden, og blir nå fagutvikler i flere viktige prosjekter som avdelingen skal jobbe med. Dette er vi sikre på vil løfte fagarbeidet vårt ytterligere, slik at det kommer landslag, klubber og spillere til gode, sier Klaveness videre.

To viktige grunner

Sjøl trekker Paco fram to viktige grunner til at han ønsker å bli værende i NFF-systemet fremover.
  – Den første, og viktigste, er den fantastiske spillergruppa og ditto trenerteam og støtteapparat på G18-landslaget som jeg har jobbet sammen med i hele år. De inspirerer meg, og er en herlig gjeng å være leder og trener for. Allerede i neste uke skal vi ut å spille EM-kvalifisering sammen, og det ser jeg veldig frem til.
  – Den andre grunnen til at jeg nå har sagt ja til en kontraktsforlengelse, handler om det gode fagmiljøet som er i ferd med å vokse frem i eliteavdelingen i NFF – og vår felles ambisjon om å gjøre det stadig bedre i møtet med det internasjonale konkurransebildet vi står midt oppe i, sier han til fotball.no.

-- annonse --