-- annonse --
Nyheter
UTVIKLINGSORIENTERTE: Ready Fotball søker flere utviklingsorienterte trenere til sine lag i ungdomsfotballen.
Jan Otto Solberg
Jan Otto Solberg
Nettmedarbeider

938 58 224


Ready Fotball holder til nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca 1100 fotballspillere. Klubben har hele seks heltidsansatte trenere, samt tyve deltidstrenere, og har utviklet flere trenere til toppfotballen gjennom klubbens trenerutviklingsprogram.

- Vi har et yrende utviklingsmiljø for våre trenere hvor alle er lidenskapelig opptatt av å utvikle seg selv og de andre trenerne rundt seg. Våre trenere har toppspillerbakgrunn og/eller akademisk utdannelse fra NIH og alle våre ansatte er mellom 20 og 32 år gamle noe som skaper et svært spennende arbeidsmiljø, forklarer Børresen.

Søker trenere til ungdomslag

- Vi ønsker flere entusiastiske og utviklingsorienterte trenere til våre ungdomslag. Vi gjør det vi kan for at trenere skal jobbe på lag som er riktige for seg og at spillergrupper får trenere som er riktig for seg. For rett person og ved ønske kan treneren få flere roller i klubben som totalt sett kan gi en meget god deltidsinntekt og en allsidig skolering som trener, forteller Børresen som skryter av en tydelig klubbfilosofi. Helhetsstyrt og der klubben er sjef.

- I Ready er vi svært tydelige på hvordan vi ønsker å drive klubben. Vi har en innarbeidet og godt forankret sportsplan og klubbhåndbok, slik at alle klubbens trenere driver sine lag etter samme filosofi. Ready har bare det siste året blitt godt lagt merke til av både krets, forbund og trenerforeningen for sitt utviklingsfokus blant både trenere og spillere. Ready ble i 2015 utnevnt til NFF Kvalitetsklubb som første klubb i Oslo Fotballkrets. Vi ble også kåret til Årets Idrettslag i 2015 av Idrettskretsen. I tillegg til å drive ferdighetsutvikling har vi også et stort fokus på å utvikle de menneskelige ferdighetene til våre medlemmer gjennom tydelige regler for orden og oppførsel, utdyper han. 

Entusiasme og interesse for trenerrollen

Når det gjelder egenskaper hos trenere som søkes til Ready Fotball sier Børresen følgende:

- Entusiasme og interesse for fotballtrenerrollen er noe vi har erfart gir spillerne våre trivsel og dermed utvikling. Struktur, grundighet, ydmykhet, faglig dyktighet samt å være tillitsfull er andre kjennetegn på en Readytrener. Dersom man personlighetsmessig har disse egenskapene, vil Readys trenerutviklingsprogram hjelpe ambisiøse trenere til å få rikelig med faglig påfyll.  

Kontakt

Dersom du ønsker nærmere opplysninger så kan du ta kontakt med sportssjef Ulrik Christoffer Børresen på eller 48135125.

Se også Ready Fotball sin hjemmeside for nærmere opplysninger. 


__________________________________
Det gjøres i sakens anledning oppmerksom på Norsk Fotballtrenerforenings IKT-verktøy 'Trenerdatabasen.no', der det er mulig å lyse ut trenerstillinger/verv og også søke etter ledige stillinger og engasjement/verv. Se http://www.trenerdatabasen.no/ for nærmere opplysninger. 

-- annonse --