-- annonse --
Nyheter
NYTT EVENTYR: Kjetil Rutford Pedersen - her under A-lisensutdanningen i Trondheim - er klar for et nytt trenereventyr, i Mongolia. Foto: Ivar Thoresen
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Denne måneden startet et nytt fotballeventyr for Kjetil Ruthford Pedersen. I vinter fikk han muligheten via en engelsk kollega om å bli en del av det nye trenerteamet for Nei Mongol FC, som spiller i Kina League One. 
De siste årene har Kjetil vært trener for juniorlaget til Vigør, men dette året trener for A-laget i 4. divisjon. Han ledet laget sist for to uker siden i en kamp mot Fløy 2 på Macron Arena, før han formidlet at han ville reise til dette eksotiske trener-eventyret på andre siden av jorden. 

Som mangeårig profesjonell fotballspiller i Norge, Sverige, Østerrike og Danmark, er Kjetil godt kjent med bransjen. Men å skulle få en slik utfordring på trenersiden, det så han ikke komme. Han ønsker å satse på en karriere som trener, og gleder seg til å jobbe sammen med Alan Kershaw fra England. De to jobbet sammen tidligere som trenere i Mandalskameratene.

• Wikipedia - Kjetil Ruthford Pedersen

• Les også: Om UEFA A-lisens 2017 - med Kjetil R Pedersen som deltaker.

-- annonse --