-- annonse --
Nyheter
OVERRASKET: Kjetil Rekdal ble tatt på senga da han på Fotballfesten søndag kveld mottok Kniksens Hederspris av Drillo. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Fotballen har vært livet mitt siden jeg var liten gutt, så har det gått slag i slag. I går så rykket vi ned. Fotballen må du sette i perspektiv. Jeg er litt overrasket og sjokkert, det må jeg ærlig innrømme, sa Start-trener Kjetil Rekdal da han fikk Kniksens Hederspris av Egil Drillo Olsen.
  Han benyttet anledningen til å takke faren sin:
  – Han formet meg til det jeg har blitt. Han lærte meg å stå på og alltid ha det brennende ønske om å bli bedre. Og så vil jeg takke alle i norsk fotball. Jeg sier alltid det jeg mener, og det er sikkert noen som synes det er ubehagelig. Kanskje mange også, for den saks skyld. Men jeg er den jeg er, og det er kanskje derfor dette er sjokkerende for meg.

Svein Maalen fikk prisen som Årets trener i Eliteserien for den jobben han har gjort med Ranheim Toppfotball i klubbens første sesong i Eliteserien.
  Hege Riise ble samme heder til ære for sin fantastiske innsats med LSK Kvinner i Toppserien denne sesongen – kronet med suverent seriegull, Cupfinale og plass i kvartfinalen i Champions League.
  Steffen Landro ledet Nest-Sotra til kvalifisering for Tippeligaspill, og for det ble han kåret til Årets trener i OBOS-ligaen.

-- annonse --