-- annonse --
Nyheter
GRATIS KURS: Norges idrettshøgskole har ute et gratis tilbud med nettundervisning bestående av seks moduler om idrett og organisering.
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Modulene tas enkeltvis, og hver modul/kurs gir fra nå et kursbevis som legges i din Idretts-CV hvis du har profil i MinIdrett.

Den første modulen heter «Den norske idrettsmodellen». Opplegget består av mange videoer, men også tekst og quiz. Dette er utrolig fleksibelt, men også lærerikt for folk i idretten.

Du velger altså helt fritt om du vil ta en eller seks moduler.

I tillegg til nyheten om at kursbevis legges inn i IdrettsCV, har NIH organisert det slik at gjennomførte moduler i denne gratisvarianten gir fritak hvis du på et senere tidspunkt ønsker å ta tilsvarende emne med studiepoeng på NIH.

Les mer om kurspakken på NIHs hjemmeside

Enkelt: Send e-post til så kommer du inn.

Du kan også lese om dette som koronatiltak. NIH har mottatt økonomisk støtte til kurspakken. Midlene brukes blant annet til å tekste alle filmene.

Mer om Gratis kurs om idretten på NIHs hjemmeside.  

«God ledelse er en viktig faktor om man ønsker å være en god fotballtrener. Dermed er svaret gitt! Fotballtrenere med ambisjoner om å utøve effektiv ledelse innenfor norsk fotball, bør sette av tid til å gjennomføre dette e-læringskurset om lederskap i idretten.»
Teddy Moen, daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

 

-- annonse --