-- annonse --
Nyheter
BARCAFOTBALL: Med unge, lokale spillere som objekter, ble det for noen år siden øvd på Barcafotball på Ekebergsletta under ledelse av Albert Puig. Nå søkes ny arrangør i forbindelse med en dokumentarfilm. Foto: Privat
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– I forbindelse med en kommende dokumentarfilm om mitt engasjement for posisjonsfotballen, så ønsker filmteamet å dokumentere hvordan jeg gjennomfører et tiki-taka kurs på et nytt sted – og for meg med helt nye barne- og ungdomstrenere, forteller Rune Mikkelsen. 
  Han etterlyser derfor klubber som ønsker å være teknisk arrangør av tiki-taka kurs en helg i uke 44, 46, 47 eller 48.

Kommer på besøk

– Så har dere egnet lokale og en kunstgressbane til rådighet, så er vi veldig interessert i å komme til dere. Til gjengjeld kan dere få med barne- og ungdomstrenerne som trenger ny input om hvordan de kan lære å spille mer type posessionfotball. «Filmstjerner» vil de også bli, sier Mikkelsen.

Åpent for alle

Kurset er åpent for alle trenere og egner seg spesielt godt for trenere som har spillere mellom 10 og 16 år. 
  – Vi trenger også 12 spillere i samme alder som objekter på den praktiske delen av seminaret, forteller Mikkelsen og håper også at dette kan være starten på et gryende samarbeid det neste året.

Seminaret varer i 10 timer fordelt på fem timer lørdag og samme søndag. Deltakere vil kunne få dette til en spesiell rabattert pris.

  • Interesserte bes ta direkte kontakt med Rune Mikkelsen –  eller tlf.: 400 700 99
-- annonse --