-- annonse --
Nyheter
DIGITALT SEMINAR: Västergötlands FF arrangerte lørdag digitalt etterutdanningsseminar i samarbeid med den svenske trenerforeningen.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Norsk Fotballtrenerforening har lang tradisjon i å være representert på det årlige trenerseminaret i Skövde i Sverige, et seminar Västergötlands Fotbollsforbund i en årrekke har arrangert i samarbeid med den svenske trenerforeningen.
  Korona-situasjonen gjorde det umulig å gjennomføre seminaret på tradisjonelt vis i år. I stedet ble det sydd sammen et drøyt sju timer langt digitalt seminar med et spennende program.
  Seminaret hadde fire overordnede temaer: spillerutvikling ungdom, elitetrenere menn, elitetrenere kvinner og Coach meet Coach.
  Coach meet Coach er den svært populære podkasten til Jörgen Lennartsson – og i episoden under lørdagens seminar hadde han en drøy times samtale med sin gamle våpendrager Magnus Edlund, der de blant annet snakket om relasjonen mellom hovedtrener og assistenttrener og hvordan man får samarbeidet til å fungere optimalt i en trenerstab.

  AIK-trener Caroline Sjöblom og Örebro-trener Daniel Angergård var de to som var på plass under overskriften «Elittränare dam», mens Lars Lagerbäck, Andreas Alm og Jimmy Thelin sammen med Stefan Lundin deltok under overskriften «Elittränare herr».
  Malmö FF og FC Rosengård snakket om sitt spillerutviklingsarbeid for ungdom. 

-- annonse --