-- annonse --
Nyheter
SPENNENDE PROGRAM: NFTs daglige leder Teddy Moen ønsker velkommen til fjorårets Cupfinaleseminar. Han ser med forventning frem til årets seminar, det 30. i rekken og lover mange godbiter på programmet. Foto: Ivar Thoresen
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123
Fra og med mandag 5. november vil prisen på deltakelsen øke, så benytt muligheten nå til å få en bedre pris. Dette gjelder for deltakelse  på
Prisen for deltakelse på følgende seminarer vil være uendret
  • Barnefotball- og lederseminaret (torsdag 29.november)
  • Ungdomstrener-seminaret (torsdag 29. november)
  • Skole og Fotballtrenerseminaret (tors. 29.11 og fre. 30.11)
  • Football Talk (lørdag ettermiddag 1. desember)

Påmeldingen til det 30. Cupfinaleseminaret er veldig god og det kan bli trangt om plassen på etterutdanning og ordinært seminar. Så ikke vente med å melde deg på om du vil være med!

Og det er penger å spare ved å melde seg på innen utgangen av onsdag 31. oktober.

Det er satt sammen ett veldig spennende faglig program som er tilpasset alle målgrupper av fotballtrenere, fra bredde - utvikling-topp. Ett oppdatert program vil bli presentert innen 8. november.

Men en rekke trenerkapasiteter fra inn- og utland vil gjeste Cupfinaleseminaret, bl.a. den danske landslagssjefen Åge Hareide.

Cupfinaleseminaret er Norden største møteplass for fotballtrenere og har over 30 år bygd seg opp som en unik arena i Europeisk målestokk. Målet i år er å ha innen 1200 fotballtrenere på de ulike tilbudene som gis.

Cupfinaleseminaret arrangeres av Norsk Fotballtrenerforening i samarbeid med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball-sport og Norges Idrettshøgskole.

 

-- annonse --

Cron Job Starts