-- annonse --
Nyheter
ANNERLEDES: Det blir Cupfinaleseminar også i år, men det blir naturligvis et litt annerledes seminar enn man er vant til, som her, fra fjorårets seminar på Meet Ullevaal. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Planleggingen av årets Cupfinaleseminar planlegges for fullt, og detaljene er ennå ikke helt klare. Det kommer mer informasjon om programmet i Fotballtreneren nr. 3/2020, som kommer ut i månedsskiftet september/oktober og på våre nettsider etterhvert.

Tre tilbud

Koronasituasjonen og smittevernhensyn har gjort det nødvendig for Norsk Fotballtrenerforening og samarbeidspartnerne Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og Norges idrettshøgskole å tenke nytt når det gjelder gjennomføringen av årets Cupfinaleseminar. Blant annet er det nødvendig å ta høyde for at arrangementet ikke kan ha flere enn 200 personer fysisk samlet på en gang.

  Derfor arbeides det nå etter en modell med tre ulike tilbud:

  • Etterutdanning for trenere med UEFA PRO-lisens, UEFA A-lisens og UEFA keepertrener A-lisens over to dager, torsdag 10. og fredag 11. desember.
  • Ordinært Cupfinaleseminar lørdag 12. og søndag 13. desember.
  • Et eget digitalt Cupfinaleseminar over fire timer lørdag 12. desember, spesielt rettet mot klubber og trenere over hele landet.

På grunn av begrensningene i antall deltakere som kan være fysisk til stedet, jobbes det også med løsninger hvor det er muligheter til å kjøpe seg digital tilgang til hele eller deler av arrangementet.

Storo og Idrettshøgskolen

Etterutdanningsseminaret skal gjennomføres på Thon Hotel Storo, som blir det offisielle Cupfinaleseminar-hotellet. For å sikre at seminaret oppfyller 20 timer godkjent etterutdanning (for de øverste trenerlisensene) vil deltakelsen her også inneholde både forarbeid og etterarbeid i eget miljø i tillegg til de to seminardagene i desember.
  Det ordinære Cupfinaleseminaret lørdag 12. og søndag 13. desember gjennomføres på Norges idrettshøgskole. Dette vil gi 10 timer etterutdanning i forhold til opprettholdelsen av UEFA B-lisensen.

Følg med i Fotballtreneren og på våre nettsider for detaljer om program og påmelding i ukene fremover.

-- annonse --