-- annonse --
Nyheter
SØKELYS PÅ BIELSA: NFT setter fokus på filosofien og metodene til Leeds-manager Marcelo Bielsa i et eget seminar i Oslo 14. og 15. mars. Foto: NTB scanpix
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Nåværende Leeds-manager Marcelo Bielsa er av mange regnet som en av verdens fremste og mest spennende fotballtrenere. Dette til tross for at han har vunnet få trofeer med sine lag.
  Dog har den argentinske treneren gjennom mange år vært en inspirasjon for andre fotballtrenere som f.eks. Pep Guardiola, Mauricio Pochettino, Jorge Sampaoli, Eduardo Berizzo og Diego Simeone.

Hva er det med mannen, myten og fagpersonen som skaper et slikt engasjement, nysgjerrighet og interesse for å lære mer om hans metoder?
  Norsk Fotballtrenerforening inviterer til et eget fagseminar 14.-15. mars i Oslo for de som ønsker å lære mer om Bielsas filosofi og metoder for angrep og forsvarsspill.

Som sentral foreleser og instruktør har vi fått med oss Hans Backe – en av Nordens mest erfarne og meritterte fotballtrenere. De senere år har han brukt mye tid på å studere Marcelo Bielsa, og nylig har han utgitt boken om trenerens metoder (Rotations and Interchanges) sammen med John Wall. Hans Backe er også en kjent ekspert på svensk TV og er også initiativtakeren til nettstedet GameInsightSoccer.com

I tillegg vil disse medvirke i fagprogrammet:

PS! Fagseminaret gir inntil 10 timer godkjent etterutdanning for trenere med UEFA B-lisens.

Vi tilbyr en rekke ulike pakker for deltakelse for enkeltrenere eller klubber/skoler som ønsker å sende trenere til tiltaket. Se mer i vedlegget.
  pdfLes mer om programmet, tidsskjema og overnattingsmuligheter i invitasjonen her.

• Påmelding gjøres her

Programmet er lagt opp slik at det også er anledning til å delta på NFTs årsmøte torsdag 14. mars kl. 19.00 på Thon Hotel Storo.

-- annonse --