-- annonse --
Nyheter
TRENEREVENTYR: Mallorca Toppfotball kvinner søker hovedtrener/toppspillerutvikler til sitt spennende prosjekt i Spania. Foto: Mallorca Toppfotball
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Mallorca Toppfotball er et profesjonelt fotballakademi i Spania for norske fotballjenter med har ambisjoner om å bli toppspillere. Akademiet er for kvinner i alderen 18-28 år.

Ni måneder som proff

Mallorca Toppfotball tilbyr sine elever en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. Akademiet er for spiller som har ambisjoner om å bli toppspillere, og som ønsker å ha fotball som yrke og profesjon i fremtiden. Mallorca Toppfotballs fotballutdannelse har en varighet på ni måneder og har base i Alcudia på Mallorca, Spania.
  Akademiet hadde oppstart 25. august 2018 og varer frem til mai 2019. Akademiet holdes hvert år, med en målsetting om å utvikle toppspillere.
  Spillerne på akademiet får samtidig muligheten til å spille i det spanske ligasystemet, i klubben FC Mallorca Toppfotball Femenina.

Norske og spanske spillere

Nå søkes det altså etter hovedtrener/toppspillerutvikler som skal lede laget mot storklubber som Barcelona, Zaragosa, Espanyol og andre meget gode klubber på kvinnesiden i Spania.  
  Laget består av både norske og spanske spillere. Hovedtrenerjobben kombineres med det viktige arbeidet som toppspillerutvikler hos Mallorca Toppfotball.
  Tiltredelse er ønsket snarest, og søknadsfrist er satt til 1. oktober.

pdfLes mer om jobben i denne pdf-filen

-- annonse --