-- annonse --
Nyheter
LEDIG JOBB: FKH har ledig jobb som spiller- og trenerutvikler ved FKH Akademiet. Foto: fkh.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Brenner du for å jobbe med trener- og spillerutvikling? Har du lyst til å bidra til å skape landets fremste regionale trener- og spillerutviklingsmiljø på Vestlandet? Er du en lagspiller som er strukturert og systematisk? Er du utviklingsorientert? Liker du å skape relasjoner og jobbe med mennesker? Svarer du ja på flere av spørsmålene over, bør du søke 100 % stillingen som kombinert hovedtrener for G12 og trener- og spillerutvikler i FKH Akademiets ambisiøse prosjekt «FKH Samarbeid», skriver FK Haugesund på sin hjemmeside, der de lyser ut stillingen.

«FKH Samarbeid» er et prosjekt som skal skape en sterk tilhørighet i fotballmiljøene på Haugalandet og i Sunnhordaland, løfte bredde- og elitefotballen i hele regionen og sikre at minimum en tredjedel av spillerne på FKHs A-lag kommer fra regionen gjennom FKH Akademiet.
  – Det er ikke avgjørende om du har kort eller lang erfaring i trenerfaget, men du må ha en brennende lidenskap for spillerutvikling, gode koordineringsevner og en vilje til å jobbe dedikert for å nå våre felles mål. Ansatte i FK Haugesund jobber alle mot vårt verdigrunnlag: «Vi har mot – vi bryr oss – vi skaper gode opplevelser – vi gjør det i fellesskap!», skriver FKH i stillingsutlysningen.
  Søknadsfrist på jobben er 30. november, ønsket oppstart 1. januar 2019.

-- annonse --