-- annonse --
Nyheter
GLAD FOR STØTTEN: Gjermund Holt i prosjektgruppa er meget fornøyd med støtten fra Ståle Solbaken. Foto: Pål-Erik Berntsen/iSolør.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551
  • Artikkelen er hentet fra Fotballtreneren nr. 1/2020.

Daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening applauderer Ståle Solbakkens engasjement.
  – Ståle er ikke bare en inspirerende fotballtrener og leder for FC Københavns tunge fotballsatsing, han har et livslangt forhold til klubben i sitt hjerte – Grue IL. Gjennom sitt engasjement for at det skal reises en ny fotballhall i lokalmiljøet hvor han selv utviklet sitt kjærlighetsforhold til fotballen, går han foran og viser vei.

Eksempel til etterfølgelse

– Alle fotballtrenere bør innimellom stoppe opp og gjøre seg noen tanker om hvor de kommer fra, og hva som har gjort dem til den de er. Hvilke hendelser og inntrykk ble jeg utsatt for som gir meg disse varme følelsene for min oppvekst, den lokale klubben og de avgjørende fotballtrenerne som overførte sin kompetanse til meg?
  – Ved å støtte hallprosjektet på Grue med kr. 50.000 har Ståle satt en standard som andre fotballtrenere kan lære av. Glem pengene! De er ikke viktigst her. Det handler om å bry seg, gi tilbake og løfte arbeidet med fotballen hvor du har dine røtter. Slike initiativ betyr mye for mange, og trenger ikke kreve all verdens med innsats. Symboleffekten er betydelig, understreker Teddy Moen.

14 millioner kroner

Prislappen på den nye fotballhallen på Kirkenær i Grue kommune har en prislapp på 14 millioner kroner, og de driftige folkene i Grue er nå nesten i mål med finansieringen. Går alt etter planen kan hallen stå klar om halvannet år. 
  – Dette er et helt supert prosjekt. Snart er finansieringen i havn, og det er et godt utgangspunkt for å nå målet og for at bygda kan klare den siste delen, sa Ståle Solbakken til de mange frammøtte da han på nyåret tok turen hjem til fotballkveld for å promotore prosjektet.
  – Jeg håper mitt bidrag kan være en liten symbolsk effekt for å få med flere. Dessuten vil jeg jo støtte den bygda jeg er vokst opp i, sier Solbakken til lokalavisa iSolør.no.

-- annonse --