-- annonse --
Nyheter
BESØK: Teddy Moen rakk en tur innom Drillo på vei hjem til Kristiansand etter operasjonen på Rikshospitalet. Det ble Drillo-is og fotballprat på terrassen. Foto: Privat
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Operasjonen var vellykket, og oppfølgingen av meg har vært fremragende, forteller Teddy, som nå er tilbake og hviler ut i Kristiansand.
  Teddy Moen gjennomgikk en vellykket kreftoperasjon ved Radiumhospitalet vinteren 2018 og var kreftfri frem til og med mai 2019. Da fikk han konstatert et tilbakefall av kreften med spredning til lungene. I mars 2020 gjennomført han en operasjon på høyre lunge. Legene mente tiden nå var inne for å fikse lunge nr. 2, derr det også var oppdaget en svulst.
– Dette er noe jeg forholder meg til, og respekterer ekspertenes syn på.  Jeg kan skrive under på at de vet langt mer om disse tingene enn jeg gjør, forteller en blid Teddy Moen.

Optimist

– At jeg klarer meg gjennom dette sånn relativt bra, gir jeg et langt liv innen idrettsbevegelsen mye av æren for. Gjennom å være aktiv, frivillig, trener og administrator, forstår man bedre gjennom årene hva som er viktig og mindre viktig. Hva en kan gjøre noe med og ikke. Det å fokusere, ha en positiv innstilling, være åpen og leve som normalt, det har vært avgjørende for å finne krefter og pågangsmot!

Teddy, som akkurat er hjemkommet fra sykesenga på Rikshospitalet, ønsker på ny å rette en takk til et helsevesen han har enorm respekt for. Og for å bo i Norge, som har råd og anledning til å ta vare på mennesker med sykdom.
  – Jeg vet at ikke alle føler det slik, men for meg har hvert eneste møte med helsepersonell - hver gang - vært en fornøyelse. Kompetente, serviceorientert, dyktige og med stor empati. Avgjørende verdier i møte mellom mennsker som står i utfordringer. 

Gleder meg til å være tilbake!

Trenerforeningens daglige leder er nå 100% sykemeldt, men vil gradvis vende tilbake for å jobbe ufortrødent videre for trenerstanden i norsk fotball. Han innrømmer at han behøver litt tid på å hente nok krefter og energi. Noe som er nødvendig for å holde kvaliteten i de ambisjonene for NFT har.
  – Å stå i front for fotballtrenere i Norge gir meg masse glede og overskudd til arbeidet som venter. Dessuten er jeg opptatt av å formidle at kreft er en tilstand som jeg lever med på en konstruktiv måte. Det setter meg ikke tilbake med tanke på det oppdraget som medlemmene i foreningen har gitt meg.

Teddy ønsker å takke alle de som har sendt hyggelig hilsninger og tommel opp den siste uken. Og visittene underveis på Rikshospitalet fra blant ander Per Ravn Omdal, tidligere ambassadør i Kenya, Arman Aardal og Egil Drillo Olsen, som bød på Drillo-Is fra egen terrasse.
  – Det gir kraft at mange bryr seg, og det er en påminnelse om at fotballtrenere og andre kan bety mye, selv om man ikke alltid tenker slik selv!

I Teddy Moens sykefravær

Daglig leder vil være sykmeldt i 100% frem til og med fredag 18. juni. Etter dette er planen at han gradvis trapper opp med å være tilbake på NFT-kontoret.

I hans fravær kontaktes følgende i NFT-administrasjonen ved behov:

  • Geir Åge Olsen - for spørsmål knyttet til Cupfinaleseminaret • 482 50 757
  • Ronny GESON Gunnarsson - for spørsmål knyttet til medlemskap - 911 15 705
  • Ivar Thoresen - for spørsmål knyttet til Fotballtreneren, fotballtreneren.no -  907 40 551

 

-- annonse --