-- annonse --
Nyheter
OPERASJON: NFTs daglige leder Teddy Moen gjennomgår en kreftoperasjon ved Rikshospitalet onsdag, men er optimist og satser på være tilbake i full virksomhet for NFT i løpet av våren. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Jeg er optimistisk og håper å være tilbake i full sving for foreningen i løpet av våren, sier alltid positive Teddy på forhånd. 
  Teddy Moen gjennomgikk en vellykket kreftoperasjon ved Radiumhospitalet vinteren 2018,  og var kreftfri frem til og med mai 2019. Da fikk han konstatert et tilbakefall av kreften med spredning til lungene.

Siden den gang har Moen gått til observasjon ved Kreftsenteret i Kristiansand, og utviklingen av metasene har vært relativ liten. Legene mente det derfor var hensiktmessig å gjøre et inngrep nå i mars. 
  – Dette er gode nyheter for meg, og jeg har stor tillit til ekspertene på fagfeltet. Jeg er i de beste hender, forteller Teddy Moen.

Privilegert

– Vi lever i verdens beste land, og jeg føler meg privilegert som en del av et samfunn som tar vare på slike som meg!

Teddy, som akkurat er hjemkommet fra et besøk til Mathare-slummen i Kenya hvor NFT har sitt samfunnsprosjekt mot MYSA, har kjent på kontrastene mellom Norge og en annen verden. Og er svært takknemmelig for å leve i Norge når helsa er blitt slik den er. 
  – Nå ser jeg frem til å få gjennomført denne operasjonen, for deretter å komme meg i trening og bygge meg opp igjen de neste månedene. Jeg er optimistisk, og ser frem til igjen å virke for NFT og trenerstanden i Norge. 

Masse glede!

Trenerforeningens daglige leder er åpen om sitt eget sykdomsbilde, og han er opptatt av at kreftdiagnosen på ingen måte skal legge hindringer i veien for jobben hans. 
  – Arbeidet gir meg energi og glede – som igjen er bra for kroppen. Dessuten er jeg opptatt av å formidle at kreft er en tilstand som jeg lever med på en konstruktiv måte.

Gjennom denne tilnærmingen opplever han masse støtte og omsorg blant fotballtrenere og andre .
  – Mange heier på meg, og det gir meg ekstra kraft når det røyner på innimellom!

I Teddy Moens sykefravær

Daglig leder vil være sykemeldt i 100% frem til og med fredag 27. mars. Etter dette er planen at han gradvis trapper opp med å være tilbake på NFT-kontoret.

I hans fravær kontaktes følgende i NFT-administrasjonen ved behov:

  • Geir Åge Olsen - for spørsmål knyttet til Cupfinaleseminaret  • 482 50 757
  • Jan Otto Solberg - for spørsmål knyttet til medlemskap -  • 938 58 224
  • Ivar Thoresen - for spørsmål knyttet til Fotballtreneren, fotballtreneren.no -  • 907 40 551

 

 

-- annonse --