-- annonse --
Nyheter
KLUBBMEDLEMSKAP: NFTs daglige leder Teddy Moen på inspirasjonsbesøk hos Vetle Jeffers Andersen og hans ivrige gutter i Grane. Foto: Privat
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Han anbefaler andre klubber om å tegne klubbmedlemskap for sine trenere.
Forrige uke kom daglig leder i NFT, Teddy Moen, på besøk til «Skydebanen» i Arendal hvor IK Grane Fotball har sitt tilholdssted. Der møtte han Vetle Jeffers Andersen (56) som trener klubbens ungdommer sammen med Geir Ballestad. Hensikten med besøket var å gi bidra med tips til treningsorganisering og faglig innhold i en treningsøkt på ferdighetsutvikling.

Sammen med 18 unggutter ledet Teddy en full trening med fokus på hvordan man kan ta vare på ballen individuelt, relasjonalt og som lag - i angrepsoppbyggingen.
  – Det var voldsomt inspirerende å ha Teddy med på feltet, og selv om jeg har et langt liv i fotballen som spiller og trener, trenger også jeg påfyll. Det er alltid noe å lære i vår bransje!

Vetle Jeffers Andersen var i over 15 år profesjonell fotballspiller i Norge, Tyskland, England, Skottland, Danmark  og Sverige. De siste 15 årene har han trent en rekke senior-  og aldersbestemte lag på Sørlandet. Dette året trener han Lia IL sitt A-lag i 5.divisjon, i tillegg til ungguttene fra Arendal.
  – Jeg elsker fotball, og mye av dagen går til å tenke på trening og kamper i tillegg til jobben som miljøarbeider ved Lillesand Ungdomsskole.
Vetle og Teddy var i sin tid også sammen i IK start, da førstnevnte var spiller der i 1995-sesongen og Teddy var assistentttrener for klubben i Eliteserien. 

– Et ensomt verv

– Å være fotballtrenere kan være et «ensomt» verv på mange måter, hvor jeg savner stimulans og muligheten til mer kursing. Derfor setter jeg stor pris på medlemskapet i NFT, og det er alltid hyggelig og lærerikt å ta en telefon til Teddy, som alltid deler av din erfaring på fotballbanen. Økta han hadde med guttene min, ga meg nye ideer til innhold i treningen for å gjøre spillerne tryggere med ballen. 

Daglig leder Teddy Moen mener det er et stort potensial for forbedringer blant fotballtrenere på alle nivåer, gitt at gruppen blir inspirert og får anledning til faglig påfyll som trenere.  Derfor benytter han enhver anledning til å promotere klubbmedlemskapet i NFT, Som han mener er en svært liten investering fra klubbens side for å heve kvaliteten i hverdagen for treneren.
  – Etter spilleren er treneren den viktigste personen i klubben. En dyktig, ambisiøs og entusiastisk fotballtrener er betyr alt for et godt læringsmiljø!

Et veldig billig tilbud!

Norsk Fotballtrenerforening har tatt mål av seg å rekruttere en langt større del av de ca. 1 850 fotballklubbene i Norge til ordningen, og Teddy lanserer følgende tilbud denne høsten.:
  • For bare kr. 2.600,- kan klubben melde inn kollektivt 10 trenere som medlemmer i NFT. Dette er 50% rabatt på et årsmedlemskap og omtrent en 1/4 del av hva et individuelt medlemskap koster i året. 

Les mer om KLUBBMEDLEMSKAP i NFT her.
NB! NFT sender en samlet faktura på klubbmedlemskapet, slik at ingen av trenerne vil bli belastet personlig for medlemskapet.

Hva får man som medlem?

Å tegne et klubbmedlemskap er en liten investering for å få tilbake mer motiverte og kunnskapsrike trenere. Trenerne blir også en del av etn stort felleskap  av fotballtrenere på alle nivåer i norsk fotball (over 3 000 medlemmer totalt i NFT). 

Medlemmene vil blant annet få tilsendt fire utgaver av medlemsbladet Fotballtreneren (i papirform), et nyhetsbrev hver måned (NFT-Nytt), få juridiske råd og bistand ved behov, samt egen invitasjon til Nordens største trenertreff - Cupfinaleseminaret. Man kan også få kjøpt ulikt fotballutstyr til rabatterte priser. 
NFTs medlemmer vil også bli invitert til aktuelle møteplasser for trenere, og det 32. Cupfinaleseminaret som går fra 11. - 12.desember. Med rabatt (kr. 500) på deltakelse som medlem.

For å lese mer om vår forening og muligheter, klikk deg inn her.

Grane2IVRIGE: Vetle Jeffers Andersen og Geir Ballestad trener en gjeng ivrige unggutter i Grane, og har god nytte av medlemskapet i NFT. Foto: Privat

-- annonse --