-- annonse --
Nyheter
DIGITALT KURS: Torgeir Helgen, utviklingsleder i Grorud IL, tilbyr digitalt kurs i bruk av PowerPoint for fotballtrenere.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Jeg har laget et kurs om hvordan trenere kan bruke PowerPoint til å lage videoer og animasjoner, lage øvelsesbank og øktplaner, samt til annen planlegging av trening og kamp. Håper mange har bruk for det i den perioden vi er inne i, forteller Helgen om sitt «korona-prosjekt».
  Torgeir Helgen jobber til daglig som utviklingsleder i Grorud IL, og tilbyr altså nå en grundig innføring gjennom 33 leksjoner for hvordan fotballtrenere kan nyttiggjøre seg PowerPoint som verktøy i hverdagen.

– Moderne teknologi har skapt mange nye muligheter for trenere. Den viktigste jobben gjøres fortsatt på treningsfeltet og ansikt-til-ansikt med spillerne, men det har åpnet seg mange nye pedagogiske arenaer, skriver Helgen i presentasjonen av kurset.
  Underveis lærer deltakerne blant annet å designe øktplaner både til utskrift og digital bruk, lage øvelser som kan bli til animerte videoer, fine bilder eller skrives ut, skape animasjoner og videoer av taktikk og spillestil, redigere videoklipp og illustrere taktiske detaljer i video.

Torgeir Helgen tilbyr medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening 30% rabatt på kurset.

-- annonse --