-- annonse --
Nyheter
TJEN PENGER: Ved å leie bil hos Avis kan du gjennom avtalen NFT har med AVIS tjene penger til klubben din. Foto: Ivar Thoresen
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Norsk Fotballtrenerforening og AVIS bilutleie har forlenget samarbeidsavtalen, som gir medlemmer i Trenerforeningen muligheten til å leie bil til konkurransedyktig priser.
Tilgjengelighet, service og muligheten også for at ditt lokale idrettslag skal få glede av dette, er en del av hele samarbeidsgrunnlaget.

Nå som fotballsesongen er i gang med cupspill, turneringer, bortekamper, kan nettopp det å benytte Avis Sport være en fin mulighet til å ordne med logistikken, som igjen vil gi klubben inntekter.

Enkelt

Alt du behøver å gjøre er å bestille bil via avis.no/sport/fotballbilen.
  Her velger du ganske enkelt hvilket lag du ønsker å støtte, så går 15 % av leiesummen tilbake til klubbkassen etter endt leieforhold.
  Dersom klubben ikke finnes i listen, kan denne registreres under Avis Sport-menyen. Det vil normalt ta 1-2 virkedager før klubben din dukker opp i drop-down menyen.

• Les mer og bestill her: https://www.avis.no/sport/fotballbilen  
• Registrer klubben din her og del budskapet med ditt nettverk av ildsjeler og foreldre tilhørende din klubb: https://www.avis.no/sport  

Ole Grønvold er administrerende direktør i Avis Budget Group Norway, og han ser frem mot samarbeidet med NTF og fotballtrenere i Norge.
 - Vi i Avis ønsker å støtte breddeidretten, der en av utfordringene ofte er begrenset økonomi. Gjennom å inngå en avtale slik som denne med trenerforeningen, genereres det inntekter direkte til klubben eller laget hver gang man leier en bil. Det er en vinn-vinn situasjon for begge parter, sier Grønvold.
Med 164 stasjoner i Norge og en bilflåte på mellom 7 000 - 8 000 biler fordelt på personbiler og nyttekjøretøy, vil Avis kunne bistå med en transportløsning som vil gi klubben din en sosial og økonomisk gevinst.

Kick-back til din klubb

PR-mann for Trenerforeningen, Ronny Geson Gunnarsson er den som har hatt dialogen med Avis.
 – Foreningen og Avis ønsker begge å være med å bygge opp rundt grasrot og bredden i norsk fotball. Ett flertall av våre medlemmer jobber på dette nivået. Nå kan man både leie bil til en god pris, og samtidig sørge for at din klubb får en kickback hver gang man leier bil fra Avis.

Om du vil bli medlem i Avis Preferred

Foreningen håper at mange NFT-medlemmer også vil vurdere ett medlemskap i Avis lojalitetsprogram. Som medlem kan du benytte deg av fordelene med Avis prioriterte service med én gang. Da er det bare å logge seg inn på Avis Preferred-profilen din og bestill direkte på dette nettstedet for å dra nytte av de mange fordelene Avis tilbyr, som blant annet:

  • Rask betjening ved skranken
  • Eksklusiv tilgang til de nyeste bilene i Select Series
  • Forhåndsutfylt leiekontrakt
  • Unngå kø, velg den bilen du vil ha, samt bytte eller oppgradere bilen ved bruk av Avis-appen (på utvalgte utleiestasjoner)
  • Leiebilen parkert på et praktisk sted i nærheten
  • Eksklusivt Avis Preferred-telefonnummer for Avis President's Club medlemmer
  • Nøkler og leiekontrakt som venter i bilen (på utvalgte utleiestasjoner)
  • Medlemsfordeler som gratis oppgraderinger og gratis leiebiler

Avis Preferred er tilgjengelig på over 3 300 utleiestasjoner globalt – og medlemskapet er helt gratis.

Fotballtrenerbilen 190mm 2724

-- annonse --