-- annonse --
Nyheter
SØKER NY TRENER: Trondheims-Ørns beste kvinner søker ny hovedtrener i 100% stilling. Foto: trondheims-orn.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Etter at Thomas Dahle trakk seg som lagets hovedtrener tidligere i sesongen, tok Geir Arne Kristiansen over på midlertidig basis ut sesongen, sammen med Mads Pettersen.
  Nå leter Trondheims-Ørn etter en permanent løsning på trenerspørsmålet fremover.

Ligger til rette

Utgangspunktet er at hovedtrenerjobben i Trondheims-Ørn er en 100% stilling, men klubben skriver i stillingsutlysningen at deltid kan vurderes.
  – Til å lede Trondheims-Ørn tilbake til toppen av norsk fotball søker vi ny hovedtrener, skriver klubben og fortsetter:
  – På Ørn Arena ligger alt til rette for å lykkes. I høst åpner vi nytt tribuneanlegg og klubbhus på Lade, en milepæl som vil styrke rammebetingelsene for all sportslig aktivitet i klubben. Vi er en av landets fremste talentutviklere med et titalls landslagsspillere på aldersbestemte landslag. Både Trondheims-Ørn og norsk kvinnefotball har vind i seilene gjennom sentrale ansettelser og nye nasjonale avtaler.

Medaljekamp

Trondheimsklubben søker en faglig sterk trener med pedagogisk eller tilsvarende erfaring og trenerutdanning på minimum UEFA A-lisens nivå.
  – Du er en faglig sterk trener som vet hvordan du skal gjøre et ungt og sultent prestasjonsmiljø i stand til å vinne kamper på øverste nivå i Norge. Vår ambisjon er å kjempe om medaljer i Toppserien hvert år og være et av landets ledende utviklingsmiljø. Dagens Ørn-stall består hovedsakelig av spillere fra Midt-Norge og den lokale tilhørigheten er en stolthet og verdi vi ønsker å utvikle videre, heter det i utlysningen.

Styreleder Ragnar Slettestøl (mobil: 926 46 576) eller sportslig leder Tarjei Smågesjø (mobil 413 55 235) kan bidra med mer informasjon om stillingen når det gjelder arbeidsoppgaver, kvalifikasjoner, egenskaper og betingelser.
  Søknadsfrist er 5. oktober.

-- annonse --