-- annonse --
Nyheter
STYRKER LAGET: U21-sjef Leif Gunnar Smerud er glad for å få Tore André Flo med seg i teamet rundt U21-landslaget. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Tore André vil kunne bidra i utviklingen av lag og spillere mot et topp europeisk nivå, sier Leif Gunnar Smerud til fotball.no.

Respektert fagmann

Gjennom sin jobb i Chelsea de siste åra har Flo skaffet seg verdifull erfaring som han tar med seg inn i denne jobben – en stilling han skal ha i tillegg til den jobben han gjør i London-klubben.
  – Tore André er høyt respektert som trener, spillerutvikler og fagmann i et av de fremste utviklings- og prestasjonsmiljøene i verden. Sammen med hans allerede gode kobling til oss på U21, hvor han har vært med oss ved flere anledninger tidligere, var han et klart førstevalg når jeg nå skulle ha inn en ny person i teamet vårt, sier U21-landslagssjef Leif Gunnar Smerud.

Solid team

Leif Gunnar Smerud vil med dette rå over et team rundt U21-landslaget bestående av Tore André Flo, Terje Skjeldestad, Bård Homstøl, Daniel N. Pedersen, Geir S. Andreassen og Sigbjørn Korneliussen.
  –  Tore Andrés klare «Ja, dette har jeg skikkelig lyst til», og Chelseas støtte i det ønsket, gjør at vi nå har fått en person som vi er trygge på at vil kunne bidra i utviklingen av lag og spillere mot et topp europeisk nivå. Tore vet hvor referansen for de aller, aller beste ligger; han vet hvilken kollektiv kultur og individuell innstilling som kreves for å «gå hele veien». Tore André representerer det ur-norske, samtidig som hans hverdag foregår på en internasjonal arena som krever at man hele tiden er fremme i skoene, våger å tenke nytt og utvikler seg videre. For oss på U21 som ønsker å operere, prestere og utvikle oss nettopp i et slikt spenn, er Tore André i mine øyne en optimal signering, sier Smerud til fotball.no.

-- annonse --