-- annonse --
Nyheter
GODE AMBASSADØRER: Steinar Mikkelsen og Reidar Schjei er gode ambassadører for Norsk Fotballtrenerforening. Nå planlegger de rundreise sammen sammen med Rolf Åge Børresen for og informere om NFT. Foto: Privat
Gjest
Fotballtreneren


NFT er Nordens største trenerforening og etter folketall den største trenerforeningen i Europa. NFT ønsker nå å gi klubber/trenere i hele landet mer informasjon om hvilke muligheter og nytte det kan ha ved å være en del av Trenerforeningen – både som enkeltrener og som klubb.

Klubbesøk

NFT vil derfor fremover forsøke å ha en rekke besøk til klubber i de respektive fotballkretser.Denne gangen ønsker vi å møte klubber, medlemmer/ikke medlemmer  i NFF Trøndelag, Norges største fotballkrets. Vi har sett oss nødt til å begrense antall klubber, men blir det en suksess kommer vi tilbake.

Denne gangen har vi innvitert følgende trønderklubber til våre to møter: (tatt litt hensyn til reiseavstander til valgte møtesteder og møtekapasitet)
Astor, Bynesset, Buvik, Byåsen, Charlottenlund, Freidig, Gimse, Melhus, Hommelvik, Malvik, Nardo, Nidelv, Orkanger, Ranheim, Skjetne. Strindheim, Sverresborg, Tiller, Trond,Trygg, Utleira, Vestbyen. Egge, Remyra, Nessegutten, Steinkjer, Stjørdalsblink, Sverre, Verdal, Tangmoen, Vinne, Vuku.

Vi anbefaler både medlemmer, ikke/medlemmer å slå følge med sin klubb, og det er mulig å delta selv om klubben ikke er invitert om det blir plass.

Velkommen til informasjonsmøte

Norsk Fotballtrenerforening (NFT) er en interesseorganisasjon for over 3 000 fotballtrenere i Norge. Et flertall av disse er fotballtrenere i bredden av norsk fotball. Vi ønsker å gi klubber/trenere i Trøndelag mer informasjon om hvilke muligheter og nytte det kan ha ved å være en del av Trenerforeningen – både som enkeltrener og som klubb.

Verdal

Når:        Tirsdag 9. oktober kl. 1800-2000
Sted:       Verdal IL fotballgruppa, i klubbhuset

Program for kvelden:

• Informasjon om NFT sin virksomhet for trenere, fag og utdanning.
• Kompetanse/etterutdanning for treneren på utviklingsveien.
• Hvilke tiltak har NFT for klubber og trenere?
• Enkel bevertning og flott premiering ved inngåelse av medlemskap/klubbmedlemskap.

Trondheim

Når:         Onsdag 10. oktober kl. 1800-2000
Sted:       Nardo Nissekollen/klubbhuset

Program for kvelden:

• Informasjon om NFT sin virksomhet for trenere, fag og utdanning.
• Kompetanse/etterutdanning for treneren på utviklingsveien.
• Hvilke tiltak har NFT for klubber og trenere?
• Enkel bevertning og flott premiering ved inngåelse av medlemskap/klubbmedlemskap.

Medlemmer utenom klubber som er spesielt invitert, er hjertelig velkommen, men må melde seg på (se kontaktinfo under).

NFT planlegger også klubbesøk på dagtid til ett utvalg av klubber som har daglig ledelse. Her kontakter vi klubbmiljøene direkte.

Påmelding
For å kunne planlegge ønsker NFT at den enkelte klubb melder inn hvor mange de kommer til å møte med, dette innen søndag  7. oktober.
Spørsmål om møtet kan rettes til Reidar Schjei e-post eller Steinar Mikkelsen på e-post

-- annonse --