-- annonse --
Nyheter
ANSATT: Rolf Aage Børresen er engasjert i Norsk Fotballtrenerforening i en nær 50 % stilling, blant annet for å jobbe med å skaffe nye medlemmer.
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

NFT har i sin handlingsplan for 2017-2019 tydeliggjort hvordan foreningen ønsker å følge opp fotballtrenere i Norge og gi langt flere tilbud om medlemskap i foreningen.

Rekruttering

– Som et ledd i denne strategien, har NFT engasjert Rolf Aage Børresen (54) som konsulent på medlemsrekruttering, forteller daglig leder Teddy Moen i Trenerforeningen.
  – Rolf Aage Børresen vil fra 1. desember være engasjert til å jobbe med rekruttering av medlemskap til foreningen. Engasjementet vil være opp mot 50% stilling og han vil kombinere dette med andre oppdrag innen fotballen gjennom sitt eget selskap.
  Børresen er bosatt i Lillesand, og han har lang fartstid i fotballen. Han er i dag A-lagstrener for Lillesand IL (5.divisjon). Der har han også vært formann gjennom en rekke år.
  Sist gang Jerv var i 1. divisjon (tilbake på 1980-tallet), var han spiller der. Han har også vært trener i Jerv, Lillesand (flere ganger) og Birkenes. Han er utdannet C-trener fra tidligere.

Kjenner NFT

– Rolf Aage har vært NFT-ambassadør i en rekke år og har lenge vært en del av staben på det årlige Cupfinaleseminaret. Han kjenner derfor foreningen godt, fremholder Teddy Moen.
  Moen påpeker at Børresens inntreden er spesielt viktig i og med at NFT fra 2018 også for fullt ønsker å introdusere differensiert medlemskap i foreningen, med fire ulike medlemskategorier:

  • Grasrot (primært rettet mot foreldretrenere og grasrottrenere i barnefotballen)
  • Basis (tilsvarer dagens ordinære medlemskap)
  • Klubbmedlemskap
  • Proff (rettet mot yrkestrenere som har det som levebrød å være fotballtrener)

  – Vi er i dag 3 000 medlemmer, men målet er å nærme seg 5 000 i løpet av de neste sju-åtte årene, sier Teddy Moen.
  – Vi har en meget god dialog med NFF og Norsk Tipping om en ordning hvor trenere som gjennomfører fullt Grasrottrener-kurs (4 delkurs) skal få tilbud om ett års gratis medlemskap i NFT (Grasrot). I denne forbindelse vil Rolf Aage Børresen drive oppsøkende og omreisende virksomhet. Treffe krets og klubbleddet, møte trenere, trenerutviklere, daglig ledere og sportssjefer.
  – I tillegg vil han være med på kurs og samlinger for fotballtrenere for å markedsføre NFT, medlemskap og andre tilbud NFT har. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Rolf Aage fremover og er helt sikker på at han vil bidra sterkt til å løfte NFT videre, avslutter daglig leder Teddy Moen i NFT.

-- annonse --