-- annonse --
Nyheter
NYTT TILTAK: Den første trenerkvelden i regi NFT Agder arrangeres tirsdag 14. september.
Gjest
Fotballtreneren

Det er gratis inngang til arrangementet, som avholdes på Håndverkeren, som er blant Kristiansands mest populære pub- og spisesteder.

NFT Agder vil arrangere tre trenerkvelder denne høsten, hvor den første er:

  • Tirsdag 14. september: Talentutvikling – hvor er talentene på Sørlandet?

Talent er selve oljen i fotballindustrien, og skal sikre sportslig utvikling, fremgang og inntekter. Tilgangen til ressurser samt interesse for talentutvikling i Sørlandsfotballen har aldri vært større - akademier, landslagsskole og økt fokus på profesjonelle trenere gjennomsyrer klubbmiljøene. Likevel må spørsmålet stilles: Får man egentlig avkastning på denne satsningen, i kraft av flere talentfulle gutter og jenter i den lokale fotballen?

Teddy Moen og Knut Tørum (tidligere trener for IK Start, Rosenborg og Moss) inviterer til debatt, med lokale fotballtrenere som Frode Fredriksen (KKG Toppfotball), Roger Risholt (Arendal Fotball) og Alexander Øren (IK Start) i panelet.

Vi forventer å holde på til cirka kl. 21.00. Kvelden avsluttes deretter med Champions League og Barcelona-Bayern München  på storskjerm for de som ønsker det!

Ingen reservasjoner på forhånd, dørene til Storsalen på Håndverkeren åpner kl. 18.30. Det er fortsatt et stort fokus på gjeldende smittevern og restriksjoner, blant annet med ekstra avstand til alle som ikke tilhører samme husstand. Det betyr at hvis det er fullt, så er det fullt - kom tidlig for å være sikker på plass! Merk også at det ikke er lov å flytte på bord og stoler.

All bestilling, servering og betaling av mat/drikke skjer dessuten ved bordene inne i Storsalen, ikke i baren. Velkommen til Trenerkvelden på Håndverkeren - en sosial arena for fotballfag, inspirasjon og ideer!

Neste Trenerkveld er tirsdag 12. oktober:

  • Romantisk spillestil, eller fremtidens fotball? Hovedtrener i IK Start, Sindre Tjelmeland, kommer for å forklare, forsvare og forføre om sin spillfilosofi.

pdfLast ned pdf med program og informasjon

Trenerkvelden høsten 2021

 

-- annonse --