-- annonse --
Nyheter
LEDIG JOBB: NFF Finnmark vil styrke staben med kretsansvarlig for trenerutvikling og aktivitetsansvarlig. Foto: Thomas Brekke Sæteren/fotball.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Finnmark Fotballkrets 33 klubber med til sammen 355 lag og 3 900 aktive, hvorav ca. 3 100 barn og unge. Kretsen har i dag fire ansatte som jobber med forvaltning og utvikling av frivillige, ledere, trenere, spillere og dommere. I tillegg har NFF Finnmark to studenter som arbeider med «Jakten på bolyst» og en person på arbeidsavklaring fra Nav.
  Fotballkretsen jobber etter NFF sin handlingsplan og har tre hovedsatsningsområder: Jentefotball, Kvalitetsklubb og Spillerutvikling.
  – Miljø og trivsel henger høyt hos oss, sammen med ambisjoner og arbeidskapasitet, skriver kretsen på sin egen hjemmeside der de nå søker en person i ledig stilling som kretsansvarlig for trenerutvikling og aktivitetsutvikler.
  Dette er en nyopprettet stilling som kretsen med forbehold om finansiering ønsker å opprette for å styrke utviklingsarbeidet fremover.
  – Er du glad i Finnmark og glad i fotball? Liker du Tanadalen tur-retur og Bekkarfjord-Hopseidet i kolonnekjøring? Hvis svarene er ja på disse spørsmålene er sjansen stor for at du er den vi leter etter, heter det i stillingsutlysningen.
  – Det endelige innholdet i stillingen vil kunne tilpasses den som søker. Vi ønsker å spille deg god, heter det videre om jobben som ønskes besatt fra 1. august.
  Søknadsfrist er 20. mai.

-- annonse --