-- annonse --
Nyheter
ÅRÅSEN: På programmet stod blant annet et besøk til LSK på Åråsen. Foto: lsk.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Totalt er det i år 37 deltakere på trenerveilederkurset i de tre fotballkretsene NFF Oslo, NFF Rogaland og NFF Hordaland. Normalt gjennomfører de en felles studietur til Syrenka Cup i Polen, men som i fjor ble årets samling omgjort til en nasjonal samling, med et omfattende program.

Første post på programmet var et besøk på akademiet til Lillestrøm SK. Der hadde Toni Ordinas sammen med sine trenere satt sammen en presentasjon av LSKs spiller- og trenerutviklingsmodell gjennom en miks av presentasjoner, diskusjoner og observasjon av praksis.
  Dagen etter var det besøk hos Årvoll IL. Klubben har de siste årene har lagt mye arbeid i rekrutteringen av spillere, med særlig fokus på jenter. De fortalte også om hvordan de bruker trenerveilederrollen aktivt for å sikre at spillerne og trenerne får en så god treningshverdag som mulig. Også hos Årvoll var det satt av tid til observasjon av en treningsøkt, samt en demoøkt.
  Programmet inkluderte også et møte med G18-landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen og observasjon av lagets kamp mot Danmark på Melløs i Moss. 

-- annonse --