-- annonse --
Nyheter
HJEM IGJEN: Trond Nordsteien kommer tilbake til Trondheim fra Tromsø og blir KA spillerutvikling i NFF Trøndelag fra 1. januar 2019. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Nordsteien vender «hjem» til Trondheim fra stillingen som trenerutvikler i Tromsø. Han erstatter Tarjei Smågesjø i KA-jobben. Smågesjø har de siste to årene hatt permisjon for å jobbe som spillerutvikler i Ranheim Toppfotball, en jobb han skal fortsette i.

Finn Morten Moe har vikariert for Smågesjø i 2018, og i forbindelse med ansettelsen av Nordsteien i fast stilling som KA spillerutvikling, takker NFF Trøndelag på sin Facebookside Finn Morten Moe for den gode og viktige jobben han har gjort gjennom året.

Trond Nordsteien er et velkjent navn i trøndersk og norsk fotball. Han har blant annet vært toppspillerutvikler i Rosenborg BK og hovedtrener både i Trondheims-Ørn og Ranheim TF. I tillegg har han mange år bak seg i ungdomsfotballen i Trøndelag. Trond har gjennom flere år vært trener på ulike landslag i NFF, og hatt roller som kursveileder på UEFA A-lisens og PRO-lisensnivå.

-- annonse --