-- annonse --
Nyheter
UTVIKLINGSSJEF: Trondheims-Ørn søker utviklingssjef til sine mange lovende kvinnespillere. Foto: Trondheims-Ørn/The Foto Fairy
Gjest
Fotballtreneren

Det kryr av Ørn-spillere og trøndere på yngre jente- og kvinnelandslag for tida. Og nå søker klubben kompetanse som kan hjelpe spillerne ytterligere med å ta steget fra talent til toppspiller.

– Å utvikle lokale talenter til elitespillere er helt nødvendig for at Trondheims-Ørn skal lykkes med våre mål. Vi er ikke i posisjon til å bygge stallen gjennom kjøp av spillere og ønsker derfor å være ledende i Norge på spillerutvikling. Dette er vi allerede godt i gang med – vinteren 2019 har Trondheims-Ørn 10 spillere på yngre landslag, skriver klubben i stillingsutlysningen på sin hjemmeside.
  Der heter det videre:
  – Vi søker en målrettet person med kunnskap, nettverk og energi til å skape gode utviklingsmiljøer. Du er strukturert, lagspiller og god med mennesker. Du har trolig bakgrunn som fotballtrener med B-lisens som minimum. Du har pedagogisk utdanning og/eller erfaring.

Den nye utviklingssjefen vil ha ansvar for utviklingsstrategier både innad i Trondheims-Ørn og ute mot lokale miljøer. Stillingen innebærer også ansvar for nye tiltak og sørge for at disse blir gjennomført i tråd med Ørns verdier, blant annet bidra til godt samarbeid med krets om å utvikle tiltak sammen. Samt ansvar for kommersielle spillerutviklingstiltak i klubbens regi.
  – Vi tilbyr en synlig og attraktiv rolle i norsk toppfotball med store muligheter til å styrke både Trondheims-Ørn og kvinnefotballen i Midt-Norge. I Ørn blir du del av et engasjert arbeidsmiljø med ambisiøse og trivelige kolleger, skriver klubben.

Kompetansekravet er trenerutdanning på minimum UEFA B-lisens nivå, pedagogisk utdanning eller tilsvarende erfaring, og det er ønskelig med trenererfaring fra høyt regionalt aller nasjonalt nivå.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Ragnar Slettestøl på tlf.: 926 46 576 eller sportslig leder Tarjei Smågesjø på tlf.: 413 55 235.
  Søknadsfrist: 24. mai.

-- annonse --