-- annonse --
Nyheter
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

For kun kr 99,- pluss porto (ordinær pris kr 349,-) kan du få biografien «Shankly: Rett fra hjertet» tilsendt i posten. Dette er en unik julegave til enhver fotballtrener! Men det er ikke mange kopier igjen, så ikke vent!

  • Les omtalen av boka gitt av Teddy Moen (2013). Han skriver slik om biografien:

«Dette er en svært åpen og ærlig biografi hvor forfatteren forteller en større-enn-livet historie. Jeg vil kalle det en inspirerende hyllest til en av fotballens mest varige helter. En manager med sanne verdier og ett enkelt budskap. Som alltid setter andre foran seg selv, som dyrker spillets sanne verdier og som bygger en viktig verdi inn i en organisasjon; Stolthet.»

Sammen med forlaget ønsker NFT å gi dette supre tilbudet til Trenerforeningens medlemmer.
Bestilling gjøres direkte til
Forlaget Trinity Mirror Sport Media er et av Englands største sportsforlag som har vært samarbeidspartner med Liverpool FC i en årrekke.

Utgivelsen og oversettelsen av boka til norsk, var en del av feiringen av Liverpool FCs største ikons 100-årsdag (2. september 2013) Bill Shankly. Og en spesiell gest til de mange stolte og lojale norske LFC-fans som fortsetter i Shanklys ånd - den som gjør Liverpool Football Club så spesiell.

Boka ble skrevet etter at Shankly sjokkerte alle med å trekke seg fra Anfield sommeren 1974, og avslører hvordan det førte til kaotiske og rastløse tanker i ham. Han valgte selv å slutte i klubben, men klarte likevel ikke tanken på et liv utenfor Liverpool FC.
  Siden er Shankly-portene blitt oppført, The Shankly Lounge har kommet til, og i dag trekker Shankly-statuen til seg besøkende fra hele verden. manager Jürgen Klopp legger ikke skjul på sin begeistrin for legenden.

Denne boka forteller om noen av metodene den karismatiske skotten brukte for å gjøre Liverpool FC til et fryktet og respektert lag. Det er en personlig fortelling fra innsiden. Her snakker han rett fra hjertet.

«Shankly: My Story» ble opprinnelig skrevet sammen med sportsjournalist John Roberts, som kjente Shankly bedre enn noen annen journalist.
  Dette er første gang boken er oversatt til et annet språk. Den er oversatt av Kathrine Hake-Steffensen og redaktør for den norske utgaven har vært Ragnhild Lund Ansnes. Lund Ansnes, som er offisiell Liverpool FC-forfatter («Liverpoolhelter» (2012) og «Liverpoolhjerter» (2010) og har skrevet ny introduksjon i forbindelse med oversettelsen av Shankly-boka.

Husk ved bestilling:

  • Antall bøker
  • Postadressen din
  • Navn på de som skal ha hilsen i boka
  • Mobilnummer
-- annonse --