-- annonse --
Nyheter
KOMMER: Kvinnelandslagets keeper Cecilie Fiskerstrand kommer for å snakke om sitt liv i barnefotballen i en samtale med tidligere landslagsspiller Tom Høgli. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Norsk Fotballtrenerforening og Norges Fotballforbund står sammen bak dette tradisjonsrike arrangementet, som i mange år har vært en selvskreven og populær del av Cupfinaleseminaret. 
  Også i år fristes det med et spennende og innholdsrikt program, med både teori og praksis.

Landslagsspillere i samtale

Desemberkvelden på Idrettshøgskolen innledes med en samtale over temaet «Mitt liv i barnefotballen» mellom Cecilie Fiskerstrand, keeper på A-landslaget for kvinner, og tidligere landslagsspiller Tom Høgli.
  Etter en kort pause entrer belgiske Kris van der Haegen podiet. Han er «director of coaching» i Det belgiske fotballforbundet og medlem i UEFAS JIRA Panel.

Kåffa-stilen

Oslo-klubben KFUM-kameratene overtar stafettpinnen i andre omgang av kveldens program. Først med en innledning rundt «Klubben som sjef – Kåffa-stilen». 
  Deretter med tre praktiske økter, der KFUM viser hvordan teori omsettes til praksis for aldersgruppene 5-7 år, 8-10 år og til slutt 11-12 år. 

Pris - Klubb

For påmelding av flere enn 10 deltakere fra samme klubb, betaler man kun for 10 deltakere (dvs. kr 5 500,- for 10 deltakere eller flere)

Påmelding

til med liste over deltakerne med følgende info:

  • Klubbens navn
  • Fakturaadresse med kontaktperson
  • Navn på alle deltakerne
  • Hver enkelt deltakers e-postadresse

Pris - Individuelt

Prisen er kr 550,- pr. person 

-- annonse --