-- annonse --
Nyheter
NY DAGLIG LEDER: Molde søker ny daglig leder for AkerAkademiet. Foto: moldefk.no
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Klubben ser etter en person som har en klar visjon og lidenskap for utvikling av talenter. Vedkommende vil være ansvarlig for implementere klubbens strategier for spillerutvikling og kvalitetssikre dette arbeidet. Man ser etter en leder som kan tilrettelegge og tenke utenfor boksen for å bidra til videre utvikling av våre spillere.

Molde Fotballklubb har et kontinuerlig mål om å være en av de fremste spillerutviklingsmiljøer for fotball i Norge. Som daglig leder vil man være den øverste operative leder og ha det overordnede faglige, administrative og økonomiske ansvaret for AkerAkademiet. Molde FK kan tilby en meget spennende rolle i en av Norges største og mest suksessrike klubber.

Stillingen inngår i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør. 

Hovedoppgaver

  • Overordnet ansvar for akademiet
  • Personal- og utviklingsansvar for AkerAkademiets ansatte
  • Sikre at AkerAkademiet når sine mål iht. sportslig plan
  • Vedlikeholde og utvikle en tydelig prestasjonskultur
  • Identifisere områder som kan forbedres og gjennomføre tiltak
  • Kvalifikasjoner:
  • Spiller og/eller trenererfaring på høyt nivå
  • Relevant arbeidserfaring fra internasjonale høyt presterende utviklingsmiljø
  • Høyere trenerutdannelse
  • Gode kommunikasjonsegenskaper

For å lykkes i rollen som daglig leder i AkerAkademiet må en ha gode leder- og samarbeidsegenskaper. MFK ser etter en dyktig og resultatorientert leder med stor arbeidskapasitet som kan være en pådriver og inspirator for AkerAkademiets ansatte og spillere.

For ytterligere informasjon om stillingen - ta kontakt med rådgivere i Yapril AS: Vidar Skjørli +47 415 77 421 eller Marius Halvorsen +47 922 95 786.

Alle søknader og henvendelser håndteres konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase.

Om arbeidsgiveren

Molde Fotballklubb har de senere årene vært en av de mestvinnende fotballklubbene i Norge. Klubben holder til i egne lokaler på Aker Stadion i Molde sentrum. De er totalt 65 ansatte, i tillegg til et stort frivillig apparat. Klubben ønsker å underholde, fylle stadion, være i toppen, spille i Europa, og spille på lag med partnere og media. Klubben skal bygge positiv adferd som gir ringvirkninger for vår region.

AkerAkademiet ble startet i 2007 og er en del av toppfotballen i Molde Fotballklubb. AkerAkademiet jobber med spiller-, trener- og klubbutvikling. Internt i klubben har akademiet ansvar for klubbens lag i 3. divisjon (G19), samt uttakslagene i G16 og G14. AkerAkademiet har fra starten av hatt et meget godt og tett samarbeid med Nordmøre & Romsdal Fotballkrets og driver flere tiltak for spillere og trenere i kretsen, uavhengig av klubbtilhørighet.

-- annonse --