-- annonse --
Nyheter
NY DRAKT: Treningsøkta.no - nå med ny app og bedre funksjonalitet.
Jan Otto Solberg
Jan Otto Solberg
Nettmedarbeider

938 58 224

Appen gir brukeren blant annet tilgang til NFFs skoleringsplaner og hele 380 forskjellige øvelser som eksemplifiserer disse.

Mer stabil og flere funksjoner

– Selve appen har vært gjennom en periode med mye forbedring og feilretting, og fremstår nå i en bedre utgave. Både mer stabil og med flere funksjoner, opplyser Bo Folke Gustavsson, fagansvarlig for aktivitetsutvikling i NFF. 
  Han trekker frem følgende nyheter i appen det siste året:
• Man kan nå på en enkel måte bytte mellom ulike brukere i app'en. Dette er en fin løsning for foreldre med flere barn som spiller fotball.
• Man kan sende direktemeldinger som varsles i app-ikonet og på websidene, og med det gjør det enkelt å kommunisere.
• Man kan legge inn kommentarer knyttet til aktiviteter. Kommentarfeltet fungerer godt som en vegg hvor man kommuniserer rundt hver aktivitet.
• Man får i app'en tilgang til mye godt faglig innhold, med 380 forskjellige øvelser, 125 ferdiglagde treningsøkter pluss en god del annet fagstoff 

Økt interaktivitet

Gustavson opplyser at NFF i det videre arbeidet med Treningsøkta.no vil legge vekt på muligheten for at trenerne skal kunne jobbe mer i mobil-app'en.
  – Dagens versjon speiler mye av websiden og det er lite man kan legge inn direkte på mobilen. Unntak finnes, slik som å registrere oppmøte, resultat og kamphendelser, men mye vil som kjent ha mer og vi vil søke å tilrettelegge på en enda bedre måte her fremover, forklarer han.

Av funksjoner han trekker frem jobbes det blant annet med følgende:
• At man i applikasjonen skal kunne opprette, redigere og slette aktiviteter fra mobilen. Dette vil gjøre det mer fleksibelt og er etterspurt av mange.
• At man skal kunne legge inn og redigere spillere. Noe man antar vil være greit å kunne gjøre, mens man står med spiller eller foreldre på banen. 
• At man skal kunne åpne og stenge aktiviteter for påmelding. 

Dersom du ønsker å laste ned mobilappen - eller oppgradere en gammel versjon - så er det mulig for både iPhone og Android. 

• Se www.treningsokta.no for nærmere informasjon

-- annonse --

Cron Job Starts