-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Roar Vikvang fortsetter som trener for Stjørdals-Blink i OBOS-ligaen ut sesongen, men tar over som leder for Rosenborgs akademi 1. oktober. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Vikvang overtar jobben etter nederlandske Rini Coolen, og tiltrer jobben som sjef for SalMar-akademiet på Lerkendal 1. oktober.
  Samtidig skal han fullføre sesongen som hovedtrener for Stjørdals-Blink i OBOS-ligaen. Vikvang ledet stjørdalingene til opprykk fra 2. divisjon i fjor, og laget har fått en strålende start på sesongen i OBOS-ligaen. Etter sju serierunder ligger Stjørdals-Blink på sjetteplass, med ti poeng.

Interessant utfordring

– Jeg ser på dette som en veldig interessant utfordring. Det å få lov til å jobbe med de beste unge spillerne i Trøndelag og være med å skape et akademi som skal produsere fremtidens A-lagsspillere for Rosenborg og ikke minst gode fotballspillere for resten av trøndersk fotball også. Dette er en utfordring som jeg ikke kan si nei til, sier Roar Vikvang til RBK.no.

Lett og vanskelig

Ved siden av hovedtrenerjobben i Stjørdals-Blink har Roar Vikvang full jobb som daglig leder i selskapet Fides AS – et selskap som ved bruk av velferdsteknologi, sosialt arbeid, arbeidstrening og kvalifisering tilby en mangfoldig arbeidskraft til samfunnet gjennom tiltaks- og aktivitetsplasser til NAV, kommuner og eventuelt andre aktører. Selskapets oppdrag er å være en døråpner til arbeidslivet for mennesker som trenger hjelp til å få og beholde jobb.
  Roar Vikvang innrømmer han ikke forlater noe av de to jobbene med lett hjerte.
  – Det var ikke så vanskelig å takke ja til jobben i Rosenborg, men det er vanskelig å si fra meg mine to andre jobber. Jeg var tydelig på at det ikke var aktuelt å avslutte i Stjørdals-Blink før kontrakten min går ut når sesongen er over. Jeg har sagt fra til spillerne og fått lykkeønskninger, men vi er i fellesskap fast bestemt på å gjøre en ordentlig god jobb i de siste 23 serierundene, slik at vi etterlater oss noe der som er veldig bra, sier Vikvang til RBK.no.

-- annonse --