Skip to main content

Cupfinaleseminaret har over 30 år etablert seg som den ledende møteplassen for fotballtrenere i Norge og Norden.

Visjonen er at Cupfinaleseminaret skal være stedet hvor fotballtrenere i bredde og topp dyrker sosialt samvær, faglig påfyll, inspirasjon og nettverksbygging og trenerstanden feires.

Cupfinaleseminaret er inne i sitt 32. år (1989-2020), og seminaret har bygd seg opp til å bli en institusjon i norsk fotball. Gjennom årene har tusenvis av fotballtrenere fra alle nivåer i norsk fotball (og en rekke andre nasjoner) tatt del i arrangementet som hvert år er en del av en fantastisk Cupfinalehelg i norsk fotball. Så selv om det ikke blir Cupfinaler dette året, og Norge er preget av covid-19 pandemien, så holder Cupfinaleseminaret stand.

Dette året vil Cupfinaleseminaret for første gang bli streamet og sendt ut digitalt. Dette gir trenere over hele landet (og utlandet) anledning til å ta del i seminaret program.

Så sett av dagene 10.-13. desember for å bli en del av denne møteplassen!

Cupfinaleseminaret er et felles dugnadsløft, der Norsk Fotballtrenerforening i samarbeid med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball avdeling Sport og Norges idrettshøgskole, har løftet sammen for å skape ett fotballtrener-felleskap som er unikt i Europeisk målestokk.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE