-- annonse --

Samfunnsansvar

Nyheter

Det høres helt vilt ut, men tiden som legges ned av de titusener av frivillige som jobber utrettelig, til alle døgnets tider i fotball-Norge tilsvarer over 10 000 heltidsstillinger. All annen idrett kommer i tillegg.

Nyheter

En idrett for nesten alle, er innledningen som bør få oss til å avsette noen minutter til å lese hva dette er for noe, og til ettertanke for alle de av oss som befinner oss midt i frivillighetens sentrum hvor dette skjer.

Nyheter

Torsdag 8. mars vil stå som en merkedag i NFTs historie. I dag åpner MYSAS nye undervisningsbygg i Mathare-slummen utenfor Nairobi i Kenya.

Nyheter

En god lagkamerat skal oppmuntre sine medspillere på en postiv måte, han/hun skal være hyggelig snill, også mot sine motstandere.

Nyheter

Tidligere fotballpresident i NFF og medlem av Trenerforeningen, Per Ravn Omdal, fyller 70 år i dag. – Per er en av det største lederne som er fostret i norsk fotball, og han er en fantastisk inspirator og læremester!

Nyheter

Trenerforeningen trenger flere ressurser for å utdanne flere, bedre og enda mer inspirerende fotballtrenere i Mathare-slummen i utkanten av Nairobi.

Nyheter

MYSA fra slummen i Nairobi, er dette året representert med ett småguttelag i Norway Cup. Allerede etter deres to første turneringskamper, har 12-13 åringene fra Mathare Youth Sports Association imponert både på og utenfor banen. Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal er en av dem som har gleden av å følge laget. – MYSA representerer sentrale verdier som glede, stolthet, kameratskap og respekt.

Nyheter

I høstferien holdt daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening (NFT) et sju dagers trenerkurs for 16 utvalgte fotballtrenere i Mathare-slummen i Nairobi.

Nyheter

I Kenya finnes det nesten ikke utdanning av fotballtrenere. Fotballforbundet har lite interesse og ressurser til dette viktige arbeidet. Nå ønsker Trenerforeningen sammen med vår partner MYSA å gjøre en innsats for å endre dette. Men vi trenger hjelp fra mange i fotballmiljøet for å lykkes.

Nyheter

«NFT-laget» Mathare United er videre til A-sluttspillet i G16-klassen i Norway Cup. Gutta fra Kenya har vunnet to og spilt en uavgjort kamp på turneringens tre første dager.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening (NFT) har gjennom flere år hatt et fruktbart samarbeid med Mathare Youth Sport Association (MYSA) – en unik organisasjon i slummen av Nairobi i Kenya. Nå har NFT engasjert seg for å ruste opp et undervsiningssenter i slummen.

-- annonse --