-- annonse --
Samfunnsansvar
TRENERKURS: NFTs daglige leder Teddy Moen har holdt en ukes trenerkurs i Mathare-slummen i Kenya. Foto: Michael Maina,Shootback MYSA
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

For små midler kan mye utrettes. Nå som vi ser årets sist dag, håper vi at mange medlemmer og fotballtrenere i Norge kan avse noen kroner til prosjektet som NFT har i Afrika.

Utfordrer fotballmiljøet

Vi ønsker å utfordre medlemmer av NFT og andre i fotballmiljøet, om å bidra med noen kroner til dette viktige arbeidet. Målet har vært å samle inn opptil 50 000 kroner innen 1. januar 2019. Dette målet vil være vanskelig å nå, men hver krone teller, så tenk ikke på det! Vi er takknemlige for alle bidrag som kommer inn til aksjonen. 

Hva kan du gjøre?

Vi håper du har 100 kr, 200 kr eller mer å avse til ett slikt godt formål.
  Da skal du gå inn på denne nettsiden som vil fortelle deg hvordan du kan bidra til kronerullingen med en lite donasjon.
• https://www.spleis.no/project/57253 

Over 2 000 fotballag

I over 30 år har M.Y.S.A. (Mathare Youth Sports Association) gjort et fantastisk arbeid for barn og ungdom i Mathare slummen - i et av de største slumområdene i hele Afrika. Gjennom å tilby og organisere gratis fotballaktivitet, bidrar MYSA til en lysere hverdag for over 30 000 barn og ungdommer gjennom nesten 2 000 fotballag.

Kurs lages og holdes

I samarbeid med Norsk Fotballtrenerforening skal MYSA skal de neste årene utdanne flere og bedre fotballtrenere som kan inspirere, utvikle og engasjere flere til å komme seg ut av slummen og oppnå et bedre liv.
  NFT åpnet 8. mars et nytt kurssenter (MYSA Training Centre) for midler samlet inn i Norge. Nå ønsker man å fylle senteret med innhold. Arbeidet med å utdanne trenerveiledere er i gang, nye kursmoduler lages og allerede nå i desember ble det aller første basis-kurse kjørt for en gruppe kvinnelige fotballtrenere. Som det første av det som skal bli endel av en større kursrekke for ulike målgrupper av fotballtrenere.

Pengene man samler inn skal bidra til å gi sterkt subsidierte kurs, da få fotballtrenere i Mathare har penger til overs for å ta fotballtrener-utdanning. Les mer om dette:
  • https://www.fotballtreneren.no/nyheter/trenerkurs-i-afrikas-slum 

Ved å gi et beløp til vår konto, stort eller lite, alt hjelper! La oss sammen få dette til!

Samfunnsansvaret

Vi kan ikke tenke oss noe mer verdifullt enn om NFT sammen med våre medlemmer kan bidra til å utdanne flere fotballtrenere i MYSA, Nairobi og Kenya som igjen kan legge til rette for bedre fotballopplæring av barn og unge.

 

-- annonse --