-- annonse --
Samfunnsansvar
MYSA-ÅPNING: Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal og Jan Otto Solberg representerer NFT under torsdagens MYSA-åpning Foto: Privat
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Opprustingen av et eget undervisningsbygg i en av Afrikas største slumområder har vært tt løft for foreningen, og et svært viktig arbeid.
  – Vi som lever i verdens rikeste land, vi må være villig til å gi samt dele av vår rikdom. Dette er et symbol på at NFT og våre medlemmer virkelig seg om andre. Og er villig til å gi en skjerv for å styrke muligheten for at flere fotballtrenere, ledere, dommere og unge spillere skal få anledning til å oppnå sine drømmer, sier daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening.

Langt samarbeid

NFT har samarbeidet med MYSA siden 2013, men de to siste årene har fokuset vært på å hjelpe denne fantastiske organisasjonen med over 30 000 medlemmer med å få et moderne kurssenter for å utdanne sine medlemmer og andre fotballinteresserte i slummen. De neste årene er håpet at MYSA skal få en god og bærekraftig drift på senteret som kan gjøre at MYSA kan videreutvikle sitt store engasjement.
  – På denne dagen ønsker jeg å takke alle de medlemmer, andre, samarbeidspartnere og gode hjelpere med å få dette til, Det har vært mange involvert her og masse timer har vært brukt i dugnad og frivillighet. Men når vi ser hva som er oppnådd er dette tilbakebetaling god nok. NFT er stolt av dette prosjektet, fortsetter Moen.

Til stede

Han retter en spesiell takk til SANA Stiftelsen, Brandsdalsgruppen, Seafront og ekteparet Aina og Jan Mydland for både økonomisk bidrag til prosjektet, men også masse bistand, hjelp og støtte i tyngre perioder i prosjektet.
  – Uten dem ville ikke vi fått dette til. Trenerforeningen takker dem!
   – Jeg er meget tilfreds med at vår MYSA-ambassadør Per Ravn Omdal og NFT-medarbeider Jan Otto Solberg er våre gode representanter i Afrika og vil være delaktige i åpningen av senteret. Selvfølgelig ville jeg gjerne selv ha vært til stede, men på grunn av min sykdom hadde jeg ikke anledning til å reise denne gangen. Men jeg ser frem til å besøke MYSA igjen. Og så kommer jo MYSA til Norway Cup igjen i august med sitt G16 lag. Det ser vi frem til, avslutter Teddy Moen.

  • Støtt NFTs arbeid med å styrke MYSAs arbeid i Nairobi – VIPPS ditt bidrag til 509177
  • Se video i vinduet under

 

 

Les også: Blir du med å bygge lokale for trenerutdanning?
Les også: NFT-hjelp til Mathare-utdanning

Her er flere bilder fra det nye undervisningsbygget:

MysaBronseI BRONSE: Denne plaketten kommer i bronse på MYSAs nye anlegg.

Mysa6

Mysa6

Mysa6

Mysa6

Mysa6

Mysa6

-- annonse --