Skip to main content

Bidragsytere

Under ser dere en rekke av bidragsyterne for Cupfinaleseminaret 2016. Når bidragsyterne for 2017 begynner å falle på plass så oppdateres denne siden fortløpende. Men vi kan allerde nå love at denne listen av bidragsytere vil bli minst like imponerende i 2017 som i 2016.

Erik Hamrén var svensk landslagssjef i åtte år, og er regnet som en av de mest respekterte trenernavnene i Skandinavia. Har tidligere ledet en rekke store klubber i Skandinavia og blitt både norsk og dansk seriemester med henholdsvis Rosenborg i 2009 og Aalborg i 2008. Han vant også bronse med Aalborg i 2007 med deltakelse i gruppespillet i Champions League, som gjorde han til den første treneren i Aalborg BK sin 131 år lange historie som har vunnet medalje to år på rad. Før dette ledet han Ørgryte til seier i den svenske cupen to ganger, og er også svensk cupmester med AIK.

Roy Hodgson var en av attraksjonene under Cupfinaleseminaret i 2016. Han er en av Europas mest kjente og respekterte fotballtrenere. Han har også en fortid som trenere i en rekke av de nordiske landene – blant annet i Viking, FC København, Malmö FF og Örebro. Han har også vært manager i storklubber som Liverpool, Inter Milan, West Bromwich Albion og Fulham. Fra 2012 fram til sommeren 2016 (EM i Frankrike) var han Englands landslagssjef.Idag er han manager i Crystal Palace i Premier League. 

Våre samarbeidspartnere

 

JOYMO Logo RGB main kopi

synsam logotype 2 orange RGB

NorskTipping500x500

avis rgb pos

ThonHotels

nike logomtxt

Meetlogo meet sort

SkillRaceFirkant

EscapeSport Logo original CMYK