Skip to main content

Nå kan du oppleve Cupfinaleseminaret fra klubbhuset


Lørdag 12. desember kl. 10.00 – 13.00 kommer CUPFINALESEMINARET SPESIAL 2020 til et klubbhus nær deg.

For 32. gang arrangerer Norsk Fotballtrenerforening (NFT) CUPFINALESEMINARET, i samarbeid med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball-sport og Norges idrettshøgskole.
2020 er blitt et helt annerledes og spesielt år. I samarbeid med Norsk Tipping tilbyr NFT derfor et helt nytt konsept slik at trenere over hele Norge kan få muligheten til  å «delta» på det tradisjonsrike CUPFINALESEMINARET uten å være fysisk til stede.

 

Program Cupfinaleseminaret SPESIAL (digitalt)

Lørdag 12. desember

10.00 - 13.00

NYHET!
CUPFINALESEMINARET SPESIAL har vi kalt årets store nyhet, en tre timers direktesendt TV-produksjon, som et tilbud alle norske klubber kan tilby sine trenere.
En strålende anledning til å samle klubbens trenere på klubbhuset til perfekt avslutning på sesongen, eller som et gnistrende kick-off for neste sesong.
Vi byr på faglig påfyll fra øverste hylle for klubbens trenere, morsomme konkurranser med flotte premier via storskjermen.
Og kanskje er din klubb så heldig å få besøk av en TRENERPROFIL i forbindelse med arrangementet. (trekkes ut blant påmeldte klubber).

KLUBBPRIS: Kr 3 000,-
For ubegrenset antall deltakere ved visning på storskjerm på klubbhuset.

GRATIS!
CUPFINALESMINARET SPESIAL er GRATIS for alle klubber som melder seg på – og samtidig tegner klubbmedlemskap* i Norsk Fotballtrenerforening for 2021.
* KLUBBMEDLEMSKAP I NFT koster kr 5 200,- pr. år. Da kan klubben kollektivt melde inn ti av klubbens trenere. Disse får da nyte godet av alle NFTs medlemsfordeler, blant annet fire utgaver av medlemsmagasinet Fotballtreneren i posten og muligheter for rabattert deltakelse på Cupfinaleseminaret.

GRATIS KLUBBPAKKE!
Alle påmeldte klubber vil få tilsendt en KLUBBPAKKE fra Norsk Fotballtrenerforening og Norsk Tipping som blant annet inneholder:
• Trådløs høyttaler fra Norsk Tipping
• Vaffeloppskrift på Nils Arne-vafler
• Kaffepose fra Cemo
• Tippekonkurranse – fra Drillo og Arne Scheie
• NFT-magasinet Fotballtreneren
• Teddy Moens «oppskrift» for hvordan lage en optimal impulssamling for fotballtrenere

PS! Det er også muligheter for individuell deltakelse på CUPFINALESEMINARET SPESIAL, slik at du kan følge sendingen hjemmefra.
PRIS INDIVIDUELL DELTAKELSE: Kr 300,-

Digitalt

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE