Skip to main content

Football Talk med fotballpersonligheten Steve McClaren (lørdag ettermiddag) - UTSOLGT!

cfsscotsmanFoto: NTB scanpix


Hva med å bli med på en FOOTBALL TALK (fotballpub) på selveste The Scotsman etter at det 31. Cupfinaleseminaret er over? UTSOLGT!

Norsk Fotballtrenerforening tilbyr deltakere på Cupfinaleseminaret en sosial/faglig/«kulturell» avslutning på årets arrangement, samt anledning til å treffe andre trenerkolleger i hyggelige omgivelser.
  På The Scotsman vil man kunne se Premier League kamper, møte en fotballpersonlighet og få buffet (street food) med tilhørende øl eller mineralvann.

Fjorårets Football Talk med Arne Scheie som gjest og kåsør ble en stor suksess. Mannen som kommenterte hele 123 tippekamper fra England, var i storform og bød på en rekke anekdoter fra Tippekampens oppstart for 45 år siden. Deltakerne fikk også anledning til å teste seg i fotball-quiz mot Arne Scheie. 

SteveMcClaren2KOMMER: Steve McClaren kommer på Football Talk lørdag 7. desember. Kommer du? Foto: NTB ScanpixI år vil tidligere engelsk landslagssjef og merittert klubbmanager Steve McClaren besøke Football Talk. Han har et langt liv som trener  i England, Holland og Tyskland. I en samtale med fotballskribent og NRK-ekspert Thore Haugstad vil de snakke om hans karriere og den spesielle engelske fotballkulturen. 

  • Påmelding til Football Talk kan gjøres samtidig med påmelding til Cupfinaleseminaret - gå inn her.

Spørsmål om arrangementet kan gjøres til Rolf Aage Børresen på e-post:  eller ved å melde deg på her.

NB! Påmelding kan også gjøres direkte til Rolf Åge Børresen på e-post ved å oppgi navn, adresse, alder, e-post og mob. nummer. (faktura for deltakelse sendes pr. e-post) -UTSOLGT!

 

Program Football Talk

Lørdag 7. desember

15.30 - 18.30 Football Talk 2019 - UTSOLGT
– et sosialt program for fotballtrenere (The Scotsman).
Påmelding med mat/drikke og Premier League fotball på storskjermer. Møte med den britiske manageren Steve McClaren. Tidligere engelsk landslagssjef.

The Scotsman,
Karl Johans gate

Våre samarbeidspartnere

 

JOYMO Logo RGB main kopi

synsam logotype 2 orange RGB

NorskTipping500x500

avis rgb pos

ThonHotels

nike logomtxt

Meetlogo meet sort

SkillRaceFirkant

EscapeSport Logo original CMYK