-- annonse --

Trenerutdanning

Nyheter

15 trenere på UEFA PRO-lisenskurset og ti deltakere Prosjekt kvinnelige topptrenere hadde i slutten av oktober en felles samling i Oslo.

Nyheter

Under talentleiren i Porsgrunn hadde også fagansvarlig KA Trenerutvikling i NFF, Geir Midtsian, samlet landets trenerutviklere i krets (KA trenerutvikling). Interessen for fotballutdanning har økt de senere år, og da er det nødvendig å vurdere både form og innhold på en rekke av forbundets tilbud.

Nyheter

Også i 2021 vil NFF gjennomføre UEFA Keepertrener B-lisens kurs. Kurset er lyst ut, med søknadsfrist 28. februar.

Nyheter

Neste UEFA A-lisenskurs vil bli lyst ut i november, med søknadsfrist i desember og uttak i januar med påfølgende oppstart.

Nyheter

NFF har nå åpnet for å søke på neste UEFA PRO-lisens utdanning. Søknadsfristen er 22. november, med offentliggjøring av uttak 1. desember.

Nyheter

Norges Fotballforbund har besluttet at utlysning og oppstart av UEFA A-lisenskurset i 2021 utsettes til høsten.

Nyheter

28. – 29. november inviterer NFF Oslo jenter til gratis grasrottrenerkurs – delkurs 1 hos Nordstrand.

Nyheter

Erfaringene fra fjorårets første UEFA B-lisens med bare kvinnelige deltakere var så positive at NFF gjentar dette i 2021.

Nyheter

I en periode med stor usikkerhet, restriksjoner og smittebekymring kan idretten generelt, og fotballen spesielt, være et fint sted å føle trygghet, trivsel og tilhørighet. Grasrottrenere er viktigere enn noen gang for å skape de gode miljøene og treningene, hvor barn føler seg trygge, leker med sine venner og får gode opplevelser på fotballbanen.

Nyheter

NFF har åpnet opp for søknader til årets UEFA B-lisens kurs, med søknadsfrist 15. mars.

Nyheter

UEFA A-lisenskurset med en etterlengtet start, selv om gjennomføringen ble annerledes enn tidligere.

-- annonse --